Grup liderlerine Şan'dan plaket

Grup liderlerine Şan'dan plaket

2014-2015 sezonunun ilk yarısına hem tribün desteği hem de küfürsüz tezahüratlarıyla damgasını vuran ve örnek olarak gösterilen taraftar gruplarının liderleri düzenlenen yemekte ödüllendirildi

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır tarafından Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta verilen yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcıları Güven Öten ve Mehmet Akdaş, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, As Başkanlarımızdan Ömer Korkmaz ve Mustafa Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şanlı, Sertaç Tuza, Necati Alper Sırıt, Prof.Dr. Ahmet Ak, Taraftar Sorumlusu İsa Gürler ve taraftar gruplarının temsilcileri katıldı. Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, Nalçacılılar Grubu Lideri İbrahim Apalı, Şehri Müdafaa Grubu Lideri Bayram Daşbaşı ve Green-White Grubu Lideri Sedat Ertürk'ün katıldığı programda konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Passolig uygulamasıyla birlikte başlayan yeni dönemde Türk futbolunun en önemli sorunlarından biri maçların boş tribünler önünde oynanmasıydı. Ama bu şehrimizde böyle olmadı. 50 bin Passolig hedefimizi vardı ve biz bu hedefi taraftarlarımızın gösterdiği ilgi sonucunda aştık. Ligin ilk yarısında maçlarını en fazla seyirciye oynayan takımdık. Bu tabiki taraftarlarımızın ilgisi sonucu oldu. Devre arasında Antalya'da yapılan toplantıda diğer kulüplerin başkanları seyirci azlığından ve aldıkları cezalardan bahsettiler. Orada Spordan Sorumlu Bakanımız Sayın Akif Kılıç, Konya'mızı örnek olarak gösterdi ve 'Konya'da seyirci de var, küfürsüz tezahürat olmadan maç izlemekte var. Bu demek oluyor ki Konya güzel işler yapıyor ve meyvelerini de alıyor' şeklinde konuştu. Bu bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. Bakıldığında gerçekten sadece Galatasaray maçında çizgi kenarına denk gelen 4-5 çakmak yüzünden aldığımız para cezası dışında kulübümüz herhangi bir ceza almadı, aksine taraftarlarımızın centilmence destekleri nedeniyle takdirle karşılandı. Bu noktada en büyük pay taraftar gruplarımızda ve taraftarlarımızda. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha öncede 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında taraftarlarımız örnek gösterilen destekleriyle Türkiye'nin gündemindeydi. Bu sezonda aynı şekilde. İnşallah bu böyle devam eder. Taraftarlarımızın bu desteğine bizde takım ve yönetim olarak önümüzdeki birkaç yıl içerisinde daha farklı bir hedefte birleşerek karşılık veririz" diye konuştu.
 
Başkan Ahmet Şan'ın konuşmasının ardından Şehri Müdafaa Grubu Lideri Bayram Daşbaşı, Nalçacılılar Grubu Lideri İbrahim Apalı, Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı ve Green-White Grubu Lideri Sedat Ertürk'e, 2014-2015 sezonunun ilk yarısında gösterdikleri örnek davranış ve desteklerden dolayı günün anısına bir plaket, forma ve kaşkol hediye etti.
Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, Nalçacılılar Grubu Lideri İbrahim Apalı, Şehri Müdafaa Grubu Lideri Bayram Daşbaşı ve Green-White Grubu Lideri Sedat Ertürk'te böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır'a ve yönetime teşekkür ederken, Konyaspor'un bu sezon hem stadyum hem de taraftar ilgisi nedeniyle tüm Türkiye'de örnek gösterildiğini bunun böyle devam edeceğine inandıklarını söyledi.
 
410.20150124102735.jpg


420.20150124102744.jpg
 
430.20150124102753.jpg
 
440.20150124102801.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.