Grup ‘BAL’ tadında

Grup ‘BAL’ tadında

BAL Ligi’nde Konya’yı temsil eden Akşehirpor ile Karapınar Belediyespor lige iyi bir başlangıç yaptı. Temsilcilerimiz bu performansı sürdürüp grubu şampiyon olarak tamamlama amacında

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele eden Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor lige iyi bir başlangıç yaptı. BAL Ligi’nin müdavimlerinden olan Sarayönü Belediyespor ise lige istediği gibi başlayamadı. Karapınar Belediyespor 7 puan 4.sırada yer alırken diğer temsilcimiz Akşehirspor ise 7 puanla 5.sırada yer alıyor. Sarayönü Belediyespor ise aldığı 2 puanla 11.sırada yer aldı. Lider Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 10 puanda yer alırken temsilcilerimiz Karapınar ve Akşehir’in lider ile arasında puan farkı ise 3.

SARAYÖNÜ 9.SEZONUNDA

BAL Ligi’nde 9.sezonuna giren Sarayönü Belediyespor bu sezona istediği gibi başlayamadı. BAL Ligi’nin müdavimlerinden olan temsilcimiz çıktığı 3 maçta 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldı. Ligde ilk haftayı bay geçen Sarayönü  Belediyespor ligin 2.hafta maçında deplasmanda Karaman’a mağlup olurken 3.hafta evinde ağırladığı Akşehirspor ile 2-2 berabere kaldı. 4.hafta maçında ise öne geçtiği karşılaşmada Polatlı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

AKŞEHİR İDDİALI OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Sezona iyi bir başlangıç yapan Akşehirspor’da ise moraller yerinde. Ligin ilk maçında Çubukspor’a mağlup olan kırmızı-beyazlılar, başkent ekibi karşısında aldığı mağlubiyetin ardından puanları toplamaya başladı. Ligin 2.haftasında Sandıklıspor’u 2-1 mağlup eden Akşehirspor, ligin 3.haftasında ise Sarayönü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz hafta grubun güçlü ekibi Karaman Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek grubun iddialısı olduğunu gösterdi.

KARAPINAR İYİ BAŞLADI

Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor ise lige iyi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk maçında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan siyah-yeşiller, ligin 2.maçında ise evinde ağırladığı Anadolu Üniversitesi’ni 3-1 mağlup etti. 3.hafta deplasmanda konuk olduğu Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’a 2-1mağlup olan Karapınar Belediyespor 4.hafta ise 1-0 geriye düştüğü maçta Ankara DSİ Spor 2-1 yendi ve puanını 7’ye yükseltti.

GRUP DİŞLİ

Uzun yıllar Akdeniz bölgesinde oynan futbol karakterine alışan BAL Ligi’nde Konya’yı temsil eden takımlar bu sezon yepyeni bir grupta mücadele ediyor. İç Anadolu Bölgesi ağırlıklı takımların yer aldığı grupta dişli il takımları bulunuyor. Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor’un müadele ettiği 6.Grup’ta Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Çubukspor, Karaman Belediyespor,Sandıklıspor gibi ekipler bulunuyor. Lige iyi başlayan Akşehirspor ile Karapınar Belediyespor grupta dişli ekiplerden puanları alıp şampiyonluk yarışına dahil olma amacında.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.