Green White'den  “kareografi” jesti

Green White'den “kareografi” jesti

Torku Konyaspor'un taraftar gruplarından “Green White”ın üyeleri, zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Vural’ı makamında ziyaret ederek tribünlerde yapacakları kareografi ile ilgili bilgi verdiler.

Ziyarete Green White grup lideri Sedat Ertürk, grup üyeleri Şuayp Başak ile Süleyman İnce'de katıldı. 
 
Sedat Ertürk, Spor Şube Müdürü Mustafa Vural’a yeni görevinde başarılar dileyerek, her zaman olduğu gibi Torku Konyaspor’un başarısı için takıma desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek,  “Emniyet görevlilerimizin işlerini kolaylaştırmak, birlik ve beraberlik içerisinde takımımızın arkasında her zaman bir destek, bir güç olarak duracağımızı belirtmek isteriz. Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçında  Güney Alt ve Üst tribününde kareografi hazırladık. Belki de Konya'da ilk defa böyle bir güzellikle  tribünlerde yerimizi alacağız” dedi.  
Taraftarların maça biraz daha erken gelmelerini isteyen Sedat Ertürk, kendilerine  destek veren, katkı da bulunan Şuayp Başak ve Ramazan Özbek’de teşekkür etti.  Konya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Vural ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Konyaspor’un kalan maçlarında hem takıma hem de centilmenlik içerisinde takımlarını destekleyen  taraftarlara başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.