Gözler Rize'de

Gözler Rize'de

Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor'la sezonun en zorlu karşılaşmalarından birisini oynayacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar puan umuduyla sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Rize'ye Cuma günü gidecekler

Torku Konyaspor'da, Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor.  Rize yolculuğu Cuma günü başlayacak. Ligde, diğer 6 takımla birlikte düşmeme mücadelesi veren ve bu tehlikeyi tam olarak atlatamayan Torku Konyaspor, Pazar günü deplasmanda oynanacak Rizespor maçına iddialı hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı takımda sarı kart cezalısı Hasan Kabze dışında eksik yok.. Moral çok iyi. Planlar puan üzerine yapılıyor. Spor Toto Süper ligde 34 ve 33’er puanla 13 ve 14. sırada yer alan iki takım arasındaki maç Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Maça gidecek taraftarlar karşılaşmaya Passolig kartı ile girebilecekler. Bu nedenle, taraftarların Rize’de sıkıntı çekmeme adına biletlerini gitmeden almaları istendi.

Rizespor maçı hazırlıklarına iki günlük izinden sonra Pazartesi günü başlayan Kartallar, dünde öğleden sonra bir çalışma daha gerçekleştirdi. Bugün ve yarın öğleden sonra taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlılar, Rize maçı hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü sabah antrenmanıyla tamamlayacaklar ve öğleden sonra Ankara’ya gidecekler ve oradan da Trabzon’a uçacaklar. Rize’de konaklayacak olan Torku Konyaspor kafilesi maçtan sonra da İstanbul üzerinden uçakla Konya’ya dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.