Gözler Marica’da

Gözler Marica’da

Yeni sezon öncesinde Yeşil-beyazlı taraftarların gözü Marica’da. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla takıma katılan Rumen oyuncu yaşadığı sakatlık sonrası sezon boyunca forma giyememişti. Torku Konyaspor taraftarının gözü yeni sezonda en çok Ciprian Marica’

Torku Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesi Marica’nın performansını merak ediyor.  Geçtiğimiz sezon başında yaptığı Marica transferi ile büyük yankı uyandıran Torku Konyaspor’da  şov sadece imza töreninde kalmıştı.  Geçmişinde İspanya La Liga tecrübesi bulunan oyuncu ligin ilk yarısında  sadece 3 maçta forma giydi. Rumen oyuncu bu maçlarda sadece 1 gol atabildi.  Marica  iç sahada oynanan Kayseri Erciyesspor maçında kazanılan penaltıyı gole çevirerek  ilk ve tek golünü attı. Marica bu maçta 74 dakika sahada kaldı. Sivasspor maçında da sahaya ilk 11’de çıkan Rumen oyuncu bu maçta 90 dakika sahada kaldı. Sezonun ilk maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasında da 90 dakika forma giyen oyuncu sonraki maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi ve büyük umutlarla transfer edildiği Torku Konyaspor’a hiçbir katkı sağlamadı.

YENİ SEZONDAN UMUTLU

Torku Konyaspor’da geçen sezonu sakat geçiren Ciprian Marica forma hasretini dindirdi. Torku Konyaspor’un sezon başı kampına katılan Rumen oyuncu yeni sezondan umutlu.  Yeşil-beyazlıların Özbekistan ekibi Lokomotiv Tashkent ile oynadığı hazırlık maçına Rumen golcü ilk 11’de başladı. Marica ilk yarıda sahada kalırken maçın ikinci yarısının başında yerini Rangelov’a bıraktı.

Torku Konyaspor taraftarı yeni sezonda Marica’dan çok büyük beklenti içerisinde. Yıldız golcünün sakat geçirdiği sezonun ardından yeni sezonda bu beklentilere cevap vermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftalar Torku Arena’da Marica’yı izlemek için sabırsızlanıyor.   

FERHAT TÜRKOĞLU     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.