Gözler kupada

Gözler kupada

Ligin ikinci yarısındaki ilk yenilgisini Antalyaspor ile oynanan maçta alan Torku Konyaspor'da şimdi gözler Ziraat Türkiye kupasına çevrildi. Kartal, bugün, saat 16.00'da Kayacık tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak

Ligin ikinci yarısındaki ilk yenilgisini Antalyaspor ile oynanan maçta alan Torku Konyaspor'da şimdi gözler  Ziraat Türkiye kupasına çevrildi. Kartal, bugün, saat 16.00'da Kayacık tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak

HEDEF EN İYİ SONUCU ALMAK

Torku Konyaspor’da Antalyaspor yenilgisi üzüntü yarattı. Gözler iki haftalık aradan sonra yeniden Ziraat Türkiye kupasına çevrildi. Spor Toto Süperi ligde, Ocak ayı içerisinde başlayan 2. yarıda oynadığı 13 maçta yenilmeyen ve bu karşılaşmalarda 10 galibiyet ve 3 beraberlik alarak ligde 3. sıraya kadara yükselen Torku Konyaspor, 13 hafta sonra çıktığı Antalya deplasmanında tek golle yenilerek yenilmezlik ünvanını yitirdi. 13 maçla tarihinde yenilmezlik rekorunu da kıran ve Avrupa takımları arasına ismini yazdıran Kartallar, Antalya maçının ardından Konya’ya dönerek dinlenmeye çekildiler.

Torku Konyaspor’da gözler, iki haftalık aradan sonra yeniden Ziraat Türkiye kupasına çevrildi. Temsilcimiz, yarı finalin ikinci maçında Perşembe günü akşam Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Konya’da oynanan ilk maçı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

Torku Konyaspor’da Antalya dönüşü futbolculara teknik adamlar tarafından bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıkları bugün, saat 16.00'da Kayacık tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Yarın taktik antrenman yaparak hazırlıkları tamamlayacak olan Torku Konyaspor’da kafile öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a uçacak. Takımda eksik yok. Konyaspor’un kupada finale kalabilmesi için Fenerbahçe’yi 4-0 yenmesi gerekmekte.

Torku Konyaspor Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçının ardından hafta sonunda içi sahada Kasımpaşa ile 32. hafta maçına çıkacak. Kartallar daha sonra 10 gün içerisinde deplasmanda Bursaspor ve iç sahada Beşiktaş ile oynayarak lig perdesini kapatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.