Gözler Kocaman’da

Gözler Kocaman’da

Sezonun tamamlanması ile birlikte takımda kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili olarak gözler Teknik Direktör Aykut Kocaman’a çevrildi. Meha ve Borek’in dışında 3-4 oyuncunun daha gönderilmesi bekleniyor

Spor Toto Süper Ligde 2015-2016 sezonunu 3. sırada bitirerek tarihinde bir ilki başaran Torku Konyaspor’da  gözler yeni sezonun yapılanması için teknik direktör Aykut Kocaman’a çevrildi.  

Yeşil-beyazlı ekipte birçok oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.  Sezonu kiralık olarak yeşil-beyazlı ekipte geçiren Traore ve Holmen’in ise yeni sezonda tekrar takımda tutulmak istendiği ifade edildi Torku Konyaspor’da sezonun tamamlanmasının ardından gözler transfere çevrildi. Yeşil-beyazlı ekipte gönderilmesi düşünülen oyuncularla ilgili teknik heyet ile yönetim bir toplantı gerçekleştirecek. Konyaspor’da takımda ayrılan ilk isimler Alban Meha ve Tomas Borek oldu. Bu oyuncuların dışında Selçuk Alibaz, Dossa Junior ve İbrahim Sissoko ile de yollar ayrılacağı öğrenildi. Kaya Tarakçı konusunda ise son kararı ise Aykut Kocaman verecek.

Konyaspor ayrıca Kardemir Karabükspor’dan kiraladığı ve takımın ligdeki en golcü ismi olan Traore'nin sözleşmesinde yazan madde kullanılarak bonservisinin alınacağı kaydedildi.

Torku Konyaspor’da yıllık ücret konusunda pürüzlerin olduğu Samuel Holmen konusunda da mutlu sona ulaşılması bekleniyor. Kiralık olarak sezonu başka takımlarda geçiren oyuncuların sezon başı yapılacak ilk kampa katılacağı ve yapılacak değerlendirmenin ardından bu oyuncularla ilgili son kararın verileceği kaydedildi.  Torku Konyaspor dış transferde ise 3-4 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.