Gözler Fenerbahçe Karşılaşmasında

Gözler Fenerbahçe Karşılaşmasında

Lige verilen milli aranın ardından Atiker Konyaspor’da gözler Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi. Pazar günü evinde rakibini ağırlayacak yeşil-beyazlılar, karşılaşmanın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’de 5.hafta bugün oynanacak Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasıyla başlayacak. Ligin ilk 4 haftasında topladığı 8 puanla  milli araya giren Atiker Konyaspor lige verilen milli arada eksikliklerini kapattı. Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor. Dün Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanda yeşil-beyazlılar idmanı teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirdi. Oyuncular pas çalışması ve topla oyun ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

KARTAL’DA GALİBİYET HESAPLARI

Lige iyi bir başlangıç yapan Atiker Konyaspor,Pazar günü evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Anadolu Kartalı, ligin ilk 4 haftasında 3 mağlubiyet alan rakibini yenmek istiyor.

3 PUANI HEDEFLİYORUZ


Pazar günü karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe maçını Ajansspor’a yaptığı açıklama ile değerlendiren Rıza Çalımbay, “4'te 4 yapabilirdik. Her maç gol attık, iyi maçlar kazandık. Son Malatyaspor maçında iyi mücadele ettik. Bizim karşımıza daha farklı bir Fenerbahçe çıkacak. Çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. En çok oyuncu gönderen ve transfer eden bir takım karşımızda. Değişik bir kadro ile karşımıza çıkabilirler. Oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Oyuncularımız kapasitelerinin üzerinde mücadele etmeli. Kolay maç olmayacak. Jahovic ve Traore'nin sakatlığı bulunmuyor. Oynayacak durumdalar. 3 puan hedefliyoruz ama akıllı hareket etmemiz gerekiyor."

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.