Gözler Aykut  Kocaman’da

Gözler Aykut Kocaman’da

İttifak Holding Konyaspor’da gözler teknik direktör aykut Kocaman’a çevrildi. Göztepe maçında kötü oyun sonrası yaptığı açıklama ile dikkat çeken tecrübeli adamın Kayserispor maçına nasıl bir kadro ve taktikle çıkacağı merak ediliyor.

 

İttifak Holding Konyaspor’da sezonun 6. haftasında iç sahada oynanacak Kayserispor maçının hazırlıkları başladı. Göztepe deplasmanında kötü oyunla mağlup olan yeşil-beyazlı ekip Cumartesi günü başladığı Kayserispor hazırlıklarına iki günlük izin sonrası tekrar devam etti.

DEĞİŞİM YAŞANACAK MI ?

İttifak Holding Konyaspor’da Göztepe karşısında alınan yenilginin yankıları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte futbolcuların kötü mücadelesi taraftarları isyan ettirdi. Konyaspor caiması Göztepe karşısındaki kötü oyunu tekrar görmek istemiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman Kayserispor maçıyla birlikte takımda bişeylerin değişeceği sinyalini 1-0’lık yenilgi sonrasında yaptığı basın toplantasında vermişti.

Kocamanın açıklamalırının ardından tüm gözler tecrübeli teknik adama döndü. Aykut Kocaman’ın Kayserispor karşısına nasıl bir 11 ve oyun düzeni ile çıkacağı merak konusu oldu. Haftanın ilk antrenmanını basına kapalı gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Kocamanın oyuncularla kısa bir toplantı yaptığı ifade edildi.

Kayserispor maçında Aykut Kocaman tarafından takımda revizyona gidilmesi bekleniyor.

Sezon başından bu yana kötü bir görüntü içinde olan Boşnak golcü Riad Bajic başta olmak üzere beklenen performansın altında kalan bazı isimlerin Kayseri maçında dinlendirilmesi

bekleniyor.

KAYSERİ MAÇI KOCAMAN İÇİN AYRI ÖNEM TAŞIYOR

İttifak Holdnig Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman için pazar günü oynanacak Kayserispor maçı büyük önem taşıyor. Bu sezon görev yapan teknik adamlar arasında ligde en fazla maça çıkan isim olarak sezona başlayan Aykut Kocaman. Kayserispor karşılaşmasıyla birlikte Süper Ligdeki 500. maçına çıkacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum