Gözaltındaki Polisler Basının Yoğun İlgisinden Sağlık Kontrolüne Çıkarılmadı

Gözaltındaki Polisler Basının Yoğun İlgisinden Sağlık Kontrolüne Çıkarılmadı

Yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon'u soruşturan polisler, geniş güvenlik önlemleri arasında sağlık kontrolüne getirilmeye devam ediyor. Basının yoğun ilgisinden rahatsız olan polisler, gözaltındaki emniyet mensuplarını sağlık kontrolüne...

Yolsuzluk, KCK, Balyoz ve Ergenekon'u soruşturan polisler, geniş güvenlik önlemleri arasında sağlık kontrolüne getirilmeye devam ediyor. Basının yoğun ilgisinden rahatsız olan polisler, gözaltındaki emniyet mensuplarını sağlık kontrolüne çıkarmadan hastaneden ayrıldı.

Öğlen saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne iki minibüsle getirilen gözaltındaki emniyet mensupları, bir süre basın mensuplarına uzak bir noktada araçlarda bekletildi. Görevli polis ekipleri, güvenlik önlemlerini artırarak yoğun ilgi gösteren gazetecileri hastane girişinden uzaklaştırdı. Ardından gözaltındaki polislerin bulunduğu minibüs, hastanenin girişine yanaştırıldı. Minibüs, basının yoğun ilgisi üzerine bir süre girişte bekletildikten sonra, polisler sağlık kontrolüne çıkarılmadan tekrar hastaneden ayrıldı. Polis ekiplerinin, son üç günün aksine şahısları basından kaçırmaya çalışması dikkat çekti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.