Görücü: Şampiyon olmaya geldim

Görücü: Şampiyon olmaya geldim

Sarayönü Belediyespor'un orta sahaya Ereğlispor'dan transfer ettiği Fatih Görücü, ‘Şampiyonluğa geldim’ dedi.

Sarayönü Belediyespor'un orta sahaya Ereğlispor'dan transfer ettiği Fatih Görücü, ‘Şampiyonluğa geldim’ dedi. Geride kalan sezon ligi lider bitirmesine rağmen statü kurbanı olan ve 3. Lig’e yükselemeyen Sarayönü Belediyespor, yeni sezonda hedeflerinden şaşmıyor. Transfer çalışmalarını yine iddialı bir şekilde sürdüren yeşil siyahlılar, Ereğlispor’dan Fatih Görücü ile anlaşma sağlamıştı.

"HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜP"

Sarayönü Belediyespor’un hedefli bir kulüp olduğunu söyleyen Fatih Görücü; “Sarayönü Belediyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon grubunda şampiyon olmuş play-off oynamış hedefleri şampiyonluk olan bir takımda olmak mutluluk verici. Bu sezon yarım kalan şampiyonluğu İnşallah biz tamamlayacağız. Buraya şampiyonluk için geldim” dedi.

"BUNU HAK EDİYORLAR"

Sarayönü Belediyespor’un başarıyı isteyen bir taraftara sahip olduğunu söyleyen Görücü; “Sarayönü, çok iyi taraftara sahip bir takım. Profesyonel lig potansiyeli olan bir takım. İnşallah her şey çok güzel olur ve bu yolun sonunda şampiyonluğa uzanırız” dedi.

Anadolu Selçukluspor'da yetişen oyuncu Konyaspor, İstanbul Güngörenspor ve Ereğlispor'da forma giydi. Fatih, Bal'da 23, TFF 2. Lig'de 3 maç oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.