Görev Yaptığı Şubede Yaşamına Son Veren Polis Memuru Toprağa Verildi

Görev Yaptığı Şubede Yaşamına Son Veren Polis Memuru Toprağa Verildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde intihar ederek hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi. Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan 54 yaşındaki Mehmet Faruk D., dün görevdeyken kafasına beylik tabancası ile bir...

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde intihar ederek hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi.

Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan 54 yaşındaki Mehmet Faruk D., dün görevdeyken kafasına beylik tabancası ile bir el ateş etti. Silah sesi üzerine odaya giren polis arkadaşları D.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Şubede kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olayda memur arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Neden intihar ettiği henüz bilinmeyen polis memurunun, mektup bıraktığı öğrenildi. Bazı problemleri olduğu ve bunu zaman zaman çevresindekilere anlattığı belirtildi. Maddi zorluk çektiği de ileri sürülen D’nin cenazesi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Terör Şubesi C Büro Amirliği'nde görev yapan ve 3 çocuk sahibi Mehmet Faruk D.'nin cenazesi, otopsinin ardından meslektaşları tarafından alındı. Emekliliğine çok az kaldığı öğrenilen polis memuru, Buca Ensar Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kaynaklar’da toprağa verildi.

Dün gece 23.30 sıralarında gerçekleşen intihar olayının ardından Emniyet'in herhangi bir açıklama yapmaması ve mektubun içeriği ile ilgili bilgilerin yansımaması dikkat çekti. D.’ın, son dönemde emniyette gerçekleştirilen tasfiye ve açığa almaları eleştirdiği ve yapılanlara üzüntü duyduğunu yakın çevresine anlattığı iddia edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.