Google'da en çok aranan lider Temel Karamollaoğlu oldu!

Google'da en çok aranan lider Temel Karamollaoğlu oldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplumun her kesiminden ilgiyle takip edilirken Google'da da en çok aranan lider oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 yıldır zirvede olduğu arama listesinin zirvesine Temel Karamollaoğlu oturdu.

Saadet Partisi, ülke meselelerine ilişkin ürettiği çözüm önerileriyle gündemde önemli bir yer edinirken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu da toplumun her kesimi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Saadet lideri Karamollaoğlu, kavgadan uzak birleştirici söylemleri ve ülke meselelerine dair görüşleriyle toplum tarafından büyük beğeni kazanıyor. Karamollaoğlu, son zamanlarda yaptığı konuşmalarla arama motoru Google'da da en çok aranan siyasi lider oldu.

Google'ın arama sonuçlarının takip edilmesine imkan veren uygulaması Analytics verilerine göre 6-7 Mart tarihleri arasında en çok aranan lider Temel Karamollaoğlu oldu.

Son süreçte sosyal medyada hakkında en çok konuşulan isimlerin başında gelen Saadet lideri Karamollaoğlu, internette de en çok aranan siyasi isim oldu. Saadet liderinin Google'da 6-7 Mart 2018 tarihlerinde en çok aranan siyasi lider olduğu ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I KOLTUĞUNDAN ETTİ

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, söz konusu tarihlerde internet aramalarında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i geride bıraktı.

Öte yandan Karamollaoğlu, sosyal paylaşım platformu Twitter'da da son süreçte hakkında en çok bahsedilen isimlerin başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum