Google Reklamları

Google Reklamları

Google, bilgisayar ve internet ortamlarının vazgeçilmez tarayıcılarından olan bu oluşum her alanda kendini gösterirken internet üzerinden yayınlanan reklam alanında da kendini boy gösteriyor.

Google, bilgisayar ve internet ortamlarının vazgeçilmez tarayıcılarından olan bu oluşum her alanda kendini gösterirken internet üzerinden yayınlanan reklam alanında da kendini boy gösteriyor. alanında uzun yıllardır hizmet sağlamakta bu hizmetini de kendi bünyesinde bulunan ve oluşturulan Adsense adlı kurulum vasıtasıyla yapıyor. Adsense, web sitesi sahiplerine belli prosedürlere uymak şartı ile reklam imkanı tanıyor. Bu imkandan faydalanmak için öncelikle bir sitenizin olması, daha sonra Google’a ve ardından da Adsense’e üye olmanız gerekiyor. Bütün bunlardan sonra daha önce de belirttiğimiz gibi Google’ın kendi prosedürlerine uygun bir site oluşturmuşsanız size reklam alabilmeniz için imkan tanıyacaklardır.

için de AdWords’den faydalanabilirsiniz, firmanızın, kuruluşunuzun reklamlarını Google aracılığıyla daha geniş kitlelere yayabilirsiniz. Bunun için kendinize göre bir bütçe belirlemeniz ve bu bütçeye uygun yapılarda reklam alanları seçmeniz gerekecektir. Google AdWords’u kullanmak için kurulumun web sitesine giriş yaparak kayıt olabilirsiniz. Bu sistemden faydalanarak birçok avantaja kavuşabilirsiniz, reklamınızın hangi coğrafi alanda görüntülenebileceğini seçmek gibi, bütçenizi belirleyerek limit aşımına engel olmak gibi. AdWords kullanmak için belli kriterler bulunmaz her an kullanmaya başlayabilir ya da kullanımı sona erdirebilirsiniz. Bu kurulumdan faydalanarak reklam vermek için belirli ücretler ödemek gerekiyor, bu ücret de yüksek miktarlarda olmuyor. Reklamlarınıza her tıklandığında AdWords’e  maksimum ne kadar ödeyeceğinizi de kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.