Gönen, Karatay’da Seçmenle Buluştu

Gönen, Karatay’da Seçmenle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayları Sait Gönen ve Şükrü Portakal, Konya’nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu Mahallelerinde seçim çalışmalarında bulundu.M...

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayları Sait Gönen ve Şükrü Portakal, Konya’nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu Mahallelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

MHP Karatay İlçe Teşkilatının eşlik ettiği programda Sait Gönen, mahalli idare yasası ile birlikte mahallelere dönüşen beldelerin MHP iktidarında, yeniden belediyelerine kavuşturulacağını söyledi.

İktidarı eleştiren Sait Gönen, “Bizi yarınlara taşıyacak olan milli duyarlılığımız ve mukaddesatımızdır. Milli duyarlılığımız yerle bir oldu. Dini değerlerimiz siyaset malzemesi olarak aleni meydanlarda kullanılıyor. Bu gün maalesef HDP ile kameralar önünde kavga ediyor görünüyor AKP yöneticileri. Cumhurbaşkanının önüne anketler geldikçe, Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Cumhurbaşkanını tanımasak son 15 gündür söylemlerini dinlediğimde, diyorum her halde MHP ye oy verecek, çünkü bizim söylediklerimizi söylüyor. Çözüm süreci denen bu ihanet sürecini kim başlattı. PKK narko terör örgütünü Güney Doğudaki Kürt kardeşlerimizin temsilcisi konumuna getirip bebek katiliyle görüşmeleri kim başlattı. Milletimiz artık tüm bu gerçekleri gördü. AKP iktidarları dış politikada Türkiye’nin itibarını yok etmiştir. İç politikaya baktığımızda ise bu gün ekonomi çökmüş durumda. Vatandaşlarımız borç batağında yaşamaya mahkum edilmiş durumda. Adalet ve hukuk sistemi işlemiyor. Korku hükümdarlığı kuran baskıcı AKP iktidarına, 7 Haziran‘da Osmanlı tokadını vuracaktır. Bizimle Yürü Türkiye dedik ve yola çıktık. AKP iktidarından bunalan vatandaşlarımız ülkemiz için, milletimiz için çözümü Milliyetçi Hareket Partisinde olduğunu görmüş ve iktidara taşımak için bizimle yürümektedir. Aziz milletimiz tüm duyarlılığıyla sandık başına gidecek ve oylarını üç hilale basacaktır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.