Golcü defans Nejc Skubic

Golcü defans Nejc Skubic

Atiker Konyaspor’da geride kalan sezonda en golcü oyuncunun defansta görev yapan Nejc Skubic olması dikkat çekti. Başarılı oyuncu attığı 7 gol ile takımının en fazla gol atan oyuncusu oldu

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunu 38 gol atarak tamamlarken, en golcü oyuncu Nejc Skubic oldu.

Nejc Skubic, 7 golü Medipol Başakşehir, DG Sivasspor ve Gençlerbirliği takımlarına içeride-dışarıda 1’er gol olmak üzere ve K.Karabükspor’a karşı iç sahada kaydederken, bu gollerden üçü Sivasspor deplasman, K.Karabükspor iç saha ve Gençlerbirliği deplasman maçlarında penaltıdan geldi.

Atiker Konyaspor’da Nejc Skubic’in ardından en golcü ikinci isim 6 golle devre arası transferde takıma dahi olan Sameul Eto’o olurken, yine devre arası transferlerden Adis Jahovic ise 5 gol kaydetti.

Atiker Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu’nda attığı 38 golün dağılımı şöyle: Nejc Skubic 7 Gol, Samuel Eto’o 6 Gol, Adis Jahovic 5 Gol, Ömer Ali Şahiner 5 Gol, Deni Milosevic 3 Gol Moryke Fofana 3 Gol, Musa Araz 2 Gol, Patrik Friday Eze 2 Gol, Orkan Çınar 1 Gol, Wilfred Moke 1 Gol, Volkan Şen 1 Gol Mehdi Bourabia 1 Gol, Amir Hadziahmetovic 1 Gol

ETO’O VE JAHOVİC’İN KATKISI BÜYÜK OLDU

Sezon başında takıma katılan hücum oyuncuları Malick Evouna, Patrick Friday Eze ve İmoh Ezekiel’den katkı alamayan Atiker Konyaspor devre arasında bu oyuncularla yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı yönetim ligin içinden hücum oyuncusu transferi yaparak Antalyaspor’dan Samuel Eto’o ve Göztepe’nin golcü oyuncusu Adis Jahovic ile anlaştı. İkili ligde toplam 11 gol kaydetti. İlk yarıda transfer edilen hücum oyuncularından ise sadece Patrick Friday Eze 2 gol katkısı sunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.