Gol yok umut var

Gol yok umut var

Konyaspor yeni sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçında henüz gol atma başarısı gösteremedi. Ancak oyun anlayışı ve sahaya yansıttığı performans taraftarı lig için umutlandırdı

 

Konyaspor Hollanda kampında 7. gününe girdi. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçlar oynamaya devam ediyor. Konyaspor kamptaki 2. hazırlık maçını Hollanda ekibi Twente’ye karşı oynadı. yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenildi. Konyaspor yenilmesine rağmen ortaya koyduğu performansla taraftarlarını umutlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip bugüne kadar yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 maç oynadı. Konyaspor bu maçlarda 2 yenilgi bir beraberlik alırken gol atma başarısı gösteremedi

2 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNAYACAK

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren ve şuana kadar 2 hazırlık maçı oynayan Konyaspor kamp sonuna kadar 2 hazırlık maçı daha yapacak.

Hollanda’da devam eden ikinci etap kampındaki ilk hazırlık maçında Yunanistan Süper lig takımlarından Asteras Tripolis ile karşılaşan Konyaspor, sahadan 0-0’lık skorla beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor, ikinci özel maçında Hollanda Eredivisie takımlarından FC Twente ile karşılaştı. maçın ilk yarısı golsüz sona ererken ilk ve tek gol 48’inci dakikada geldi. Gelişen FC Twente atağında Espinoza çaprazdan yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 81’inci dakikada Konyasporlu Mücahit Can Akçay’ın şutu direkten döndü. Konyaspor maçtan 1-0 yenik ayrıldı .

Fleringende oynanan mücadeleyi yaklaşık 300 civarında Konyasporlu taraftarlar ve Türk futbolseverler de takip etti.

HOLLANDA KAMPI 3 AĞUSTOSTA TAMAMLANACAK

Konyaspor 23 Temmuz tarihinde başladığı Hollanda kampına 3 Ağustos tarihinde nokta koyacak. yeşil-beyazlı ekip bu tarihe kadar 2 hazırlık maçı daha oynayacak. Konyaspor kalan hazırlık maçlarının ilkini çarşamba günü Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Fehia ile oynayacak. Arnhem’de oynanacak mücadele Türkiye Saati ile 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip kampın son hazırlık maçını ise 3 Ağustos Cumartesi günü Hollanda 2. Lig ekibi Go Ahead Eagles ile oynayacak . Konyaspor bu maçla birlikte Hollanda kampını da noktalamış olacak.

Konyaspor ilk hazırlık maçını ise Bolu’da Alanyaspor ile oynamış ve 1-0 kaybetmişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum