Göksun'da Kkydp Hibeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Göksun'da Kkydp Hibeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında yürütülen 'Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi' konusunda Göksun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı yapıldı.Ziraat...

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında yürütülen 'Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi' konusunda Göksun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ziraat Mühendisi Cuma Güngör ve Ziraat Mühendisi Şeyda Uluer’in sunumlarıyla gerçekleşen toplantıya, İlçe Müdürü Ahmet Mesut Kıraç, muhtarlar, STK Başkanları, çiftçiler, esnaflar, teknik personeller ve bazı davetliler katıldı.

Toplantıda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi kapsamında, bitkisel ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması için, soğuk hava deposu için çelik silo için, hayvansal orjinli gübre işlenmesi paketlenmesi ve depolanması için alternatif enerji kullanan çiftçilere, enerji üretim tesislerine yönelik yatırımlara KDV hariç kısmına yüzde 50 hibe desteği verileceği belirtildi.

Toplantı sonunda başvuruların 24 Aralık 2014 tarihinde son bulacağı ve daha geniş bilgi için bu tarihten önce çiftçilerin il ve ilçe müdürlüklerine gelerek daha geniş bilgi almaları istendi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.