Gökhan Töre'ye silahlı saldırı

Gökhan Töre'ye silahlı saldırı

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, derbi sonrası gittiği bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Şişli'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

Sırtından vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı. 

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin, Şişli’deki bir gece kulübünde saat 04:00-05:00 sıralarında çıkan silahlı kavgada yaralandığı öğrenildi. Gökhan Töre'nin ameliyattan çıktığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sabaha karşı çıkan olayda Gökhan Töre'nin sırtıntan vurulduğu ve Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahale ettiği Töre'nin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını söyledi. Kavalcı, kısa süre içinde Kulübün resmi internet sitesinden bilgilendirme yapacaklarını da iletti.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını kaydetti.

Kavalcı "Ölümcül bir şey yok, sırtına mermi isabet etmiş. Olayın içinde değildi, bu olay şanssızlık eseri yaşandı. En geç bir saat içinde açıklama yapacağız" dedi.

Kulüp'ten açıklama geldi

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Gökhan Töre'nin bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omzuna isabet etmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Gökhan Töre'nin, takım arkadaşlarıyla birlikte bir eğlence mekanına gittiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Profesyonel futbol takımımız oyuncusu Gökhan Töre, gece takım arkadaşlarıyla birlikte gittiği eğlence mekanında bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırganla kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır."

Gökhan Töre'nin, olayın ardından Gayrettepe'deki Florence Nightingale Hastanesi'nde müşahede altına alındığı ve tedavisine başlandığı kaydedildi. Gökhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.