“gloria Ironman 70.3” Antalya’ya Geliyor

“gloria Ironman 70.3” Antalya’ya Geliyor

Dünyanın en zorlu triatlon yarışı olan Ironman, 2015’te Antalya’ya geliyor. Avrupa takvimine giren “Gloria Ironman 70.3” yarışına 25 Ekim 2015’te Gloria Sports Arena ev sahipliği yapacak. Hawaii’de yapılan 2014 final yarışı sırasında...

Dünyanın en zorlu triatlon yarışı olan Ironman, 2015’te Antalya’ya geliyor. Avrupa takvimine giren “Gloria Ironman 70.3” yarışına 25 Ekim 2015’te Gloria Sports Arena ev sahipliği yapacak.

Hawaii’de yapılan 2014 final yarışı sırasında açıklanan Ironman 70.3’ün 2015 son etabı, doğa ve tarihin birleştiği büyüleyici Antalya Belek’te yapılacak. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek Ironman 70.3 yarışı, Antalya sahilinin hızla gelişen bölgesi Belek’te, 2015 Ocak ayında açılışı yapılacak olan Gloria Sports Arena’da son bulacak.

50’den fazla ülkeden 2500’e yakın sporcunun katılması beklenen etkinlikte, “Tarihin Parçası Ol” konsepti ile sporun buluşacağı yarış, zorlu bir parkurda yapılacak. Sporcular, Türkiye’nin sakin, açık denizi, tek hattan oluşan ve tarihi Aspendos Amfitiyatrosu’nun yanından geçen bisiklet yolu, Antalya’nın arkalarından geçen inişli çıkışlı kanyon yolunu izleyerek parkuru tamamlayacak.

Hawaii’deki kadınlar yarışının start’ını Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena Proje Lideri Elif Özdemir, özel olarak üretilen topu ateşleyerek yaptı. Antalya Belek’te 50 milyon dolarlık bir yatırım ile 105.000 m2 alan üzerine kurulacak olan çok kapsamlı spor kompleksi projesi Gloria Sports Arena, Ocak 2015’de sporculara kapılarını açacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.