Gizemli Kadın Başkent Polisini Alarma Geçirdi

Gizemli Kadın Başkent Polisini Alarma Geçirdi

Ankara Ulus’ta yol üzerine çanta bırakıp, üzerini değiştirerek gözden kaybolan bir kadın Başkent polisini alarma geçirdi. Olay, önceki gün akşam saatlerinde Ulus, Anafartalar Çarşısı önünde gerçekleşti. Çarşı önündeki kaldırıma...

Ankara Ulus’ta yol üzerine çanta bırakıp, üzerini değiştirerek gözden kaybolan bir kadın Başkent polisini alarma geçirdi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Ulus, Anafartalar Çarşısı önünde gerçekleşti. Çarşı önündeki kaldırıma bir bayanın elindeki çantayı bıraktıktan sonra üzerindeki elbiseleri çıkarıp gittiğini görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Ankara polisi alarma geçti. Bölgeye çok sayıda asayiş, karakol, TEM, bomba imha ve yunus ekipleri sevk edildi.

Polis telsizinden yapılan anonsta çantanın bırakıldığı yerde güvenlik önlemi alınması istendi. Üzerindeki kıyafetleri çıkaran kadının eşkâl bilgisi aktarılan anonsta, kadının çevre sokaklarda araştırılması aktarıldı.

YAPILAN ARAŞTIRMADA ÇANTA BULUNAMADI

Hızla olay yerine gelen polisler çevrede araştırma yaptı. İhbarı yapan bir bayan, polise kadının çantayı bıraktığı yeri gösterdi. Genç kadın, ayrıca terör polislerine detayları anlattı. Yapılan araştırmada bırakılan çantanın başka bir şahıs tarafından alındığı belirlendi.

Polis ekipleri, eşkali belirlenen kadını yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.