"Gittiği yere değer katar.."

"Gittiği yere değer katar.."

Ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm İnşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka

Ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm İnşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir  yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor

1-(3).20151231103949.jpg

AR-GE'YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Kurulduğu günden bu yana 4 yılı geride bırakan ve yaptığı konsept projeler ile Konya'da inşaat sektörüne yeni bir nefes katan Üzüm İnşaat, ufku geniş genç kadrosu ile önemli hedefleri yerine getirmenin mücadelesini veriyor. 2012 yılında kurulan ve yaptığı ilk projesi Devr-i Alem Konutları ile dikkatleri üzerine çeken Üzüm İnşaat, ilk göz ağrısı olan bu projesini taahhüt ettiği tarihten önce müşterilerine teslim ederek sektörde zor görülen bir olayı da gerçekleştirmiş oldu. Projelerini oluştururken revaçta olan bölgelerden daha çok gelişime açık ancak yatırımın yapılmadığı bölgeleri tercih eden Üzüm İnşaat, yaptığı yatırımlar ile konsept projelerini bu bölgelerde yükselterek sloganını da yerine getirmiş oldu. Yöneticiliğini Mahmut Sami Üzüm'ün yaptığı şirkette istihdam edilen kadronun hepsinin genç ve dinamik olması Üzüm İnşaat'ın hedeflediği, dönem jenerasyona uygun yapılar oluşturmasına neden oluyor. Projelerini hayata geçirmeden önce hem bölgede hem de gerçekleştireceği inşaatların AR-GE'sini yaparak sağlıklı yapılar oluşturan Üzüm İnşaat, hızla gelişen yapı sektöründe kullanılan malzemelerin kalitesinin yanında işçilik konusunda da büyük bir titizlikle hareket ediyor. Sektöre ilk adım attıkları dönemde özellikle işçilik konusunda usta bulmakta zorlandıklarını ancak bilgi ve tecrübe ile bu sorunu aştıklarını söyleyen, Üzüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Üzüm, sektördeki sorunların asla bitmeyeceğine dikkat çekerek, kendilerinin bu sorunlarla mücadele ederek 4 yılı geride bıraktıklarını ifade etti.

1-(5).20151231104006.jpg

“PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Konya'da inşaat sektörünün son yıllarda rekor seviyelere ulaştığına da dikkat çeken Mahmut Sami Üzüm, “Bugün bakıldığında birçok bölgede birçok proje yükseliyor. Ancak burada önemli olan artık inşaat yapmak değil kaliteli ve farklı projeleri hayata geçirmektir. İnsanlar artık yaşam alanlarını seçerken lokasyonundan yapı kalitesine kullanılan malzemeye ve sosyal çevreye büyük önem veriyor. Tabi bunların en başında da güvenlik geliyor. Daire aldıkları firma güvenli mi, sözünü zamanında yerine getiriyor mu, kullandığı malzeme ve işçilik kaliteli mi ve projenin ne gibi avantajları var bunlar artık günümüzde büyük önem taşıyor. Bizde 4 yıl önce bu bilinçle hareket ederek 'Mahalle konseptinde şirin bir yaşam' sloganı ile Devr-i Alem Konutları projesini hayata geçirdik. Büyük bir kesim tarafından beğenilen projemizde alışılmışın dışında farklılıklar oldu. İnsanların huzur alacağı yaşam alanı oluşturduk. Daha sonra hayata geçen Devri Vefa projemiz, Üzüm Bağları projemizde yine konsept yapılarımızdan birkaçı bunun yanı sıra Rüveyda Apartmanı Çelik 1 ve 2 Apartmanları da özel projelerimizden. Bunların devamında ise çok katlı projelerimiz hayata geçecek. Ancak biz asla olduğumuzdan farklı görünmek için mücadele etmiyoruz. Biz farklılığımızı bizimle ticaret yapan ve daire alıp oturunca yüzünde tebessüm oluşan müşterilerimizle gösteriyoruz. Çünkü amacımız kaliteyi, bilgi birikimi ve deneyimle birleştirerek kısa sürede binlerce kişiye konfor sağlamak. Aynı zamanda sadece kalite ve teknolojisiyle değil hesaplılığı ve kolaylığı ile de gelişmiş konsept, projeler ile birlikte yaşam alanlarına damgasını vuran bir marka olmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

1-(6).20151231104016.jpg

“EV ALMA KOMŞU AL”

Üzüm İnşaat olarak 20 kişilik kadro ile hizmetin en iyisini vermek için mücadele ettiklerinin altını çizen Sami Üzüm, birlik ve berberliğin hem firmanın en önemli ilkesi hem de müşterileri ile aralarındaki vazgeçilmez bağlantı olduğuna vurgu yaptı. Farklılık ve özelliklerini anlatan Mahmut Sami Üzüm, “Ben değil biz düsturu ile yaptığımız işleri ticari düşünceden daha çok kendi evimizde nasıl oturacaksak müşterilerimize de aynı hizmeti vermekten hiç bir zaman kaçınmadık. Projelerimizi kendi bünyemizde gece gündüz demeden ve mahremiyet ayrımına dikkat ederek en güzel en iyi ve kullanışlı şekilde nasıl oluştururuz diyerek hazırlıyoruz. Bunun neticesinde çok şükür emeklerimiz karşılığını buluyor. Ayrıca projelerimizde güvenlik düzeyi başta olmak üzere tüm özelliği daire sayısı ayrımı yapmadan bütün yaptığımız yerleri site gibi görüyor ve ona göre dizayn ediyoruz. Araç park yerlerinden otomasyonlu bina sistemlerine kadar özellik ve niteliklere de dikkat ediyoruz. Bunun yanı sıra bahçe bizim için en önemlisidir. Çünkü en ufak ayrıntısına dikkat eder, Konya yöresinde en güzel bitkileri titizlikle seçerek en güzel peyzajları oluşturmak için gayret ediyoruz. Amacımız yaşanabilir bir mekân üreterek hem çevremize hem doğaya destekçi olmaktır. Ayrıca yüksek kat ayrımı yapmadan 3 kattan başlayarak yaptığımız bütün projelerde asansör mevcuttur. Bunun ötesinde projelerimizin 3 boyutlarını oluştururken gerçek ile aynı olmasına önem gösteriyoruz. Bizim için önemli detaylardan birisi de “Ev alma komşu al” sözüdür. Bunun için daire satışı yaparken öncelikle müşterilerimizi tanır, komşuluk bilincini yaşatma adına söz alırız. Bu da üzüm İnşaat’ın farklı özelliklerindendir” diye konuştu.

Üzüm İnşaat'ın tamamlanan, tamamlanmak üzere olan ve proje aşamasındaki yapıları şunlar:

1-(1).20151231104031.jpg

1- Devr-i Alem - 3 Blok  5 Giriş 22 daire (Yaşam başladı)

2- Devr-i Vefa - 2 Blok 2 Giriş 12 Daire   (Yaşam başladı)

3- Rüveyda Apartmanı - 9 Daire              (Yaşam başladı)

4- Çelik Apartmanı    1 - 2 giriş 12 Daire   

5- Üzüm Bağları Sitesi - 1 Blok 2 Giriş 6 Daire

6- Üzüm Sitesi - 1 Blok  1 Giriş 12 Daire

7- Refah Evleri - 1 Blok  1 Giriş 18 Daire

8- Ahsen Vera Evleri -    1 Blok 2 Giriş 28 Daire

9- New Cihan Evleri-      3 Blok 100 Daire

10- Office Kent - 80 Office

1-(7).20151231104042.jpg

MAHMUT SAMİ ÜZÜM KİMDİR?

Sektöre genç yaşta giren ve Konya'nın Hocacihan mahallesinde Dünya'ya gelen Mahmut Sami Üzüm, genç yaşında başladığı bu zorlu yolculukta tecrübe ve birikimlerini ticari ahlakla birleştirerek, Üzüm İnşaat firmasını kısa dönemde önemli aşamalara getirdi. Üzüm İnşaat olarak hayallerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayan Üzüm'ün en önemli düsturu, yaptığı işlerde önce Allah'ın rızasını kazanmak. Genç yaşına rağmen yaptığı birbirinden önemli projeler ile gönülleri feth edip, kazandığı çevresi, dost ve müşterileri ile mutluluk yaşayan Mahmut Sami Üzüm, doğduğu ilçe Hocacihan'a yaptığı ve yapacağı yatırımlar ile de hem Hocacihan'a olan bağlılığını hem de 'Gittiği yere değer katar' düsturunu gerçekleştirmiş oluyor. Yaptığı işin bilincinde olan ve vebal gerçeğiyle hareket ederek önceliği para değil hayır dua olan Sami Üzüm'ün, net ifadesi, ''İnsanların duasını almak paradan önde geliyor. Bir işte en büyük kazanç 'Allah razı olsun' dedirtmektir'' oluyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum