Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan 375 Kişi Sertifika Sahibi Oldu

Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan 375 Kişi Sertifika Sahibi Oldu

Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)'nın ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimini tamamlayan 375 kişi sertifikalarını aldı. Girişimcilik eğitimlerine katılan 50 girişimci adayına...

Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)'nın ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimini tamamlayan 375 kişi sertifikalarını aldı.

Girişimcilik eğitimlerine katılan 50 girişimci adayına da belge verildi. Belge almaya hak kazanan girişimci adayları KOSGEB’ in yeni girişimci desteğinden istifade edebilecek. Sertifika töreninde konuşan Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Tekin Kaya, girişimci adaylarının eğitim programları ile sayısının artırılmasının yanında istihdamın olduğu her alanda eğitim programı düzenlediklerini söyledi. Girişimci sayısının arttırılması yanı sıra nitelikli işgücünün yetiştirilmesine de destek sağladıklarını ifade eden Kaya, iş fikri olup ilave istihdama katkı sunacak olan girişimci adaylarını devam etmekte olan girişimcilik eğitim programlarına katılmaya davet etti.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakarya’nın büyüdüğünü ve geliştiğini, önümüzdeki yıllarda bu büyüme ve gelişmenin daha hızlı olacağını söyledi.

Sakarya iş dünyası ve SATSO olarak yeni girişimcilere kapılarının her zaman açık olduğunu kaydeden Kösemusul Sakarya'ya yeni girişimci ve yatırımcıların gelmesi ve tabiat harikası olan Sakarya'nın doğal bütünlüğünün korunarak gelişmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini belirtti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.