Geriye şelaledeki fotoğrafı kaldı

Geriye şelaledeki fotoğrafı kaldı

Konya’nın Hadim ilçesinde Yerköprü Şelalesi’ne düşerek kaybolan kişinin cansız bedenine 2 gün sonra ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, 13 Temmuz’da saat 18.30 sıralarında arkadaş grubu ile iftar açmak için Yerköprü Şelalesi’ne giden evli ve 2 çocuk babası Murat Orakcı (39), kardeşi Hasan Hüseyin Orakcı ile birlikte gruptan ayrıldı. Dere kenarında yürürken şelalenin olduğu yerden karşıya geçmek için atladığı esnada ayağı kayan Murat Orakcı suya düştü. Orakcı akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Olayın gerçekleştiği gün Konya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmayınca havanın kararması sonucu çalışmalara ara verildi. Bir gün sonra havanın aydınlanmasıyla yapılan aramalarda da herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

20140715aw144139_01.jpg

Olaydan 2 gün sonra Hadim İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan 8, AFAD Müdürlüğü’nden 5, Mersin Deniz Polis Dalgıç Ekibi’nden 4, Jandarma Komando Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı (JÖAK)’dan 15 kişilik dalış ekibi ve 8 sivil vatandaş olmak üzere toplam 40 kişi ile yapılan arama sonucunda Murat Orakcı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Orakcı’nın cenazesi Jandarma Dalış Ekibi tarafından suya düştüğü yerin 20 metre ilerisinde su içerisindeki kayalıklardan çıkarıldı. Hadim Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Murat Orakcı’dan geriye düşerek öldüğü Yerköprü Şelalesinde kardeşi Hasan Hüseyin Orakcı ve arkadaşları ile birlikte çektirdiği fotoğraf kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.