Genel kurul üyeleri tesisleri gezdi

Genel kurul üyeleri tesisleri gezdi

Konyaspor genel kurul üyelerinden Şemsettin Beştav, Ali Aydın ve aktif görev yaptığı yıllarda Konyaspor’a büyük katkıları olan emekli başsavcı Mustafa Kaya, Türkiye’nin en modern tesislerinden biri haline gelen Kayacık ve Tatlıcak tesislerini ziyaret etti

 

Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerinin almış olduğu kararla tamamen akademi takımlarının hizmetine sunulan Tatlıcak Tesislerinde incelemelerde bulunan heyet, burada antrenörler ve oyunculara bir araya geldi.

Buradaki gezinin ardından profesyonel takımın yaşam ve çalışma alanlarının yer aldığı Kayacık Tesisleri ziyaret edildi. Şemsettin Beştav, Ali Aydın ve emekli başsavcı Mustafa Kaya, burada akademi koordinatörü Taner Ay, akademi scout sorumlusu Haldun Üstel ve tesis görevlileri tarafından bilgilendirildi.

Genel Kurul üyeleri Şemsettin Beştav ve Ali Aydın, tesislerin Avrupa standartlarının üzerine çıktığını, birçok hizmeti yerinde görme ve inceleme şansı bulduklarını ifade ederlerken “Tesislerimizin bugün geldiği durumdan iftihar ettik. Sayın Başkan Hilmi Kulluk nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize gurur vesilesi icraatları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Bilgilendirme gezisi sonunda ziyaretçilere forma ve kartal heykelinin minyatürü hediye edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.