Genel Başkan Babacan, arkasındaki isim ise Gül"

Genel Başkan Babacan, arkasındaki isim ise Gül"

Hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, olası bir yeni parti iddialarına dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesinde yayınlanan ‘Gül ve Babacan’ın parti kurma çalışması’ başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni parti kurma çalışmalarının somut adımlara dönüştüğünü söyleyen Selvi, daha önce AKP’de önemli görevlerde bulunmuş olan isimler tarafından yeni parti kurma çalışmalarının yürütüldüğünün söylendiğini kaydetti.

“ALİ BABACAN GENEL BAŞKAN OLACAK”

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni parti için 1 Nisan’dan sonrası için tarih verildiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın genel başkanlığını üstleneceği bir partiden söz ediliyor. Daha doğru bir deyişle, kurulacak olan yeni partinin başına geçmesi için Ali Babacan’ın ikna edildiği söyleniyor. Parti kurma çalışmalarının arkasındaki ismin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olduğu söyleniyor.

Öte yandan Abdülkadir Selvi söz konusu yazısında yeni parti kurma çalışmalarını yürütenlerin, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’yla da görüşeceklerinin söylendiğini de ifade etti.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

Yeni parti kurma çalışmalarını yürütenlerin, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’yla da görüşerek “Biz yeni bir parti kuruyoruz. Birlikte çalışalım” teklifini götürecekleri söyleniyor. Abdullah Gül pek sıcak bakmasa da Ali Babacan’ın Davutoğlu konusunda ısrarlı olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum