Yasin Köseoğlu

Yasin Köseoğlu

Gene deplasman hene hüsran

Gene deplasman hene hüsran


Haftasonu Akhisar deplasmanındaydık. Açıkçası artık deplasman maçlarında galibiyet beklemiyorum. Takım da bir sorun mu var anlamıyorum ama deplasmanda galip gelemiyoruz. Tek puanımızı Gaziantepspor deplasmanından aldık. O maçta da galibiyet alabilecek durumdaydık. Bu haftasonunda da galip gelebilecek durumdan maçı kaybetmek insanı üzüyor.
***
Maça baktığımız zaman karakteri olmayan bir Konyaspor gördüm. Hani halk ağzında bir söz vardır “Bir dediğin bir dediğini tutmuyor” diye. Tıpkı o durumdaydık. Bir yaptığımız bir yaptığımızı tutmuyordu. İlk yarı önde basan, rakibi sıkıştıran, koşan takım vardı. İkinci yarı ise bunları yapamadık, sahamıza çekildik. İster istemez çekilince gol yeniyor. İlk yarı skoru 0-1 yerine 0-2 yapabilseydik ikinci yarı daha rahat olurduk sanki.
***
Geçen hafta da demiştim gene söylüyorum. Abdulkerim Bardakçı neden yedek kulübesine alınmıyor? Ali Turan neden tribünde oturuyor? Ben ilk defa Uğur hocada görüyorum yedek kulübesine stoper yedeği alınmayışını. Hadi geçen hafta şanssızlık diyelim almadın, aynı hataya bu hafta neden düşüyorsun? Bu kadar geniş kadron varken ortasaha yedekleri yerine bir tane stoper yedeği alınmazmı kadroya? Enteresan gerçekten.
***
Bir çift sözüm de Ali Çamdalı ile ilgili. Nereye koyarsan koy oynuyor. Mevkiisini yadırgamıyor, görevini layıkıyla yapıyor. Eğer bu sene tehlikeli dönemler yaşamazsak ilk kahraman Ali Çamdalı’dır. Orduspor’da oynarken nasılsa şu an da aynı performans gösteriyor. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Yeteneğinin bilincinde, fazlasını yapmaya çalışmıyor. Neyi yapabiliyorsa onu tam yapıyor. Kocaman bir alkış ona. Helal olsun, Konya minnettar sana.
***
Sayın hocam sana da birkaç sözüm var. Bu takım cakcuk tablosu değil. Her hafta bir yerini oynuyorsun takımın. Bu hafta da Borek sahadaydı. Sormak istiyorum, bu Borek neden haftalardır yok? Antremanda bu performansını hiç mi görmüyorsun? Adam bu boyuna rağmen ortasahada harika işler yaptı ilk yarı. İkinci yarı baktın oyun kondisyonu yetmedi, çıkar oyundan. Geç kaldın değişikliklerde. Ve maçı sen kaybettirdin. Sana da yazıklar olsun.
***
Sonuç olarak gene deplasman gene hüsran diyoruz. Biz bu kafayla gidersek deplasmanlarda 10 puan zor alırız. Allahtan içeride kazanıyoruz da deplasmanları aramıyoruz. İnşallah bu kaybedilen puanları sene sonunda aramayız. Yoksa işimiz çok zor olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Yasin Köseoğlu Arşivi
SON YAZILAR