Gençlik’in anneleri kahvaltıda buluştu

Gençlik’in anneleri kahvaltıda buluştu

Gençlik Eğitim Kurumları anneleri kahvaltı etkinliğinde buluştu. Hafta sonu gerçekleşen etkinliğe Gençlik Eğitim Kurumları’nın okullarındaki veli anneler ve çocuklar katıldı.

Yaka Marina’da gerçekleşen kahvaltı programında öğrencilerin genel durumu ile ilgili sohbet edilirken, annelerde kaynaşma fırsatı yakaladı. 22 yılı aşkın eğitim tecrübesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi, fen lisesi ve temel lise olarak hizmet veren Gençlik Eğitim Kurumları’nda okul aile iletişimi eğitim felsefesinin temelini oluşturuyor. Eğitim alanında her zaman en iyi olmayı hedefleyen Gençlik Eğitim Kurumları kişiselleştirilmiş eğitim modeli uygulamaları ile eğitim sistemi kalıplarının dışına çıkarak yeni eğitim modellerini kültürümüzle harmanlayıp öğrencilerine sunuyor.

Programın açılış konuşmasını yapan anaokulu müdürü Aliye Duman, okul aile birliklerinin amacının aile ve okul arasındaki ilişkileri güçlendirmek, işbirliğini sağlamak, öğrencileri daha başarılı olmaları için güvenli bir ortamda bulunmalarına yönelik ortaklaşa önlemler almak olduğunu belirtti. Gençlik İlkokul/ortaokul müdürü Barış Çağlayan Çakır ise yaptığı konuşmasında Gençlik Eğitim Kurumları’nın sağladığı bu imkânın, okul ve aile arasındaki bilgi akışı ve iletişimin planlı bir şekilde sürdürülmesini sağlayarak öğrencilerin gelişimine daha fazla destek olunabileceğini vurguladı. Çakır, Gençlik Eğitim Kurumları olarak amaçlarının öğrencileri milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetiştirmek olduğunu söyledi. Bu tarz programların devam edeceğini belirten Duman ve Çakır, kahvaltıya katılan velilere tek tek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.