Gençlik Ve Spor Bakanlığı: Olay Emniyet Tarafından Çok Yönlü Araştırılıyor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı: Olay Emniyet Tarafından Çok Yönlü Araştırılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, dün akşam oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylar sonunda bir Sırp taraftarının hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak emniyetin çok yönlü bir araştırma yaptığını duyurdu....

Gençlik ve Spor Bakanlığı, dün akşam oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylar sonunda bir Sırp taraftarının hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak emniyetin çok yönlü bir araştırma yaptığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Euroleague'de oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde maalesef spor alanlarında ve çevresinde hiç görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşanmış, olayların sonucunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetmiştir." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam etmektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hassasiyetle belirtmek isteriz ki dünyanın neresinde olursa olsun spor, ancak dostluk, barış ve fair play ruhu ile anlam kazanabilir.

Büyük üzüntü duyduğumuz bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Sırp vatandaşının ailesine, yakınlarına, Kızılyıldız takımına ve tüm Sırp milletine başsağlığı diliyoruz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.