Gençlik Eğitim'den 48. yıl ziyareti

Gençlik Eğitim'den 48. yıl ziyareti

Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu ve Gençlik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Barış Çağlayan Çakır, 48. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu ve Gençlik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Barış Çağlayan Çakır, 48. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıfat Tankut hazır bulundu. Merhaba Gazetesi'nin kendilerinin yanında olduğunu aktaran Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, ilkeli yayın politikasından dolayı Merhaba Gazetesi yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Merhaba Gazetesi'nin neredeyse yarım asırlık bir gazete olduğunu aktaran Turşucu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Merhaba Gazetesi, Konya için bir değerdir. Şehrin ve ülkenin zor zamanlarında kararlı duruşu ile adından sıklıkla söz ettirebilmiştir. İçten bir teşekkürü hakediyorsunuz.” Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıfat Tankut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turşucu ve Çakır'a teşekkür etti. Merhaba Gazetesi'nin 48 yıldır hak ve hakikatı savunduğunu kaydeden Tankut, “Ziyaretiniz ve dilekleriniz, bizi fazlası ile memnun etti. Birlikten güç doğar. Tüm kurum ve kuruluşlarımız ile Konya'ya güzel şeyler kazandıracağız” dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.