"Gençlerimizi kurtarın"

"Gençlerimizi kurtarın"

AGD Karatay Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, “Gençliğin imanı ateşler içinde. Evlatlarımız avuçlarımızdan kayıp; alkol, uyuşturucu ve zina bataklığına düşüyor” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Hanımlar Komisyonu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz ve kış aylarında eğitime desteğini sürdüren AGD, öğrenciler yararına bir kahvaltı etkinliği ile tanışma ve kaynaşma programı düzenledi. Öncü Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa AGD Hanım üyeleri ile 15 farklı STK’nın hanım üyeleri ve çok sayıda bayan öğrenci katıldı. İlginin yoğun olduğu program Kur'an- Kerim tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan AGD Karatay Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, kaliteli ve imanlı genç nesillerin yetiştirilmesi üzerinde durdu. Akman konuşmasında ayrıca şu sözlere yer verdi: “Gençliğin imanı ateşler içinde. Evlatlarımız avuçlarımızdan kayıp; alkol, uyuşturucu ve zina bataklığına düşüyorlar. Anadolu Gençlik Derneği olarak hafta sonu etütlerimizle, okuma gruplarımızla, sosyal aktivitelerimizle gençlerimizi bu tehlikelerden korumaya ve ahlaklı, maneviyatlı bir nesil yetiştirmeye çalışıyoruz.” Akman ayrıca yaptıkları bütün çalışmaların ve gayretlerin sadece Allah rızası için olduğunu söyledi. Akman son olarak şunları söyledi: “Sizlerin desteğiyle bu güzel organizasyonların sayısı artacak ve Allah’ın izniyle daha çok gencimize ulaşılacaktır.”

ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM

Programda konuşmacı olarak söz alan Hz. Hatice Platformu Derneği Başkanı ve Aile Danışmanı Avukat Hatice Cansu Hevesli de, Aile İletişimi ve Çocuk Eğitimi üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Hevesli sözlerinde şunlara yer verdi : “Günümüzde kadınlar da erkekler de kendi fıtratlarına uygun davranmıyorlar. Bu da evlilikleri derinden sarsıyor.” Islah evindeki çocuklar ve davranışları üzerinde duran Hevesli, “Üstünü çizdiğimiz bu çocukların yüzde 70i aslında rehabilite edebileceğimiz ve kazanabileceğimiz çocuklardır. Onlara sahip çıkmakta bizim görevimizdir” dedi. İnteraktif bir söyleşi havasında gerçekleşen seminerin ardından sahne alan Grup Tuğra sevilen ezgi ve ilahileri ile büyük beğeni topladı. Programda ayrıca engellerine rağmen engelleri aşan yazar Hande Dağ’da programdan sonra “Yaşama Savaşım” adlı kitabını okuyucuları için imzaladı. Kitapların gelirini öğrencilere bağışlayan Hande Dağ, “Kitaplarımı imzalamak benim en büyük hayalimdi. Benim için unutulmaz bir gün oldu. Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun” diyerek memnuniyetini belirtti. Yoğun ilgi gören program imza töreninin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.