Gençlerimize güveniyoruz

Gençlerimize güveniyoruz

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, "Değiştirilecek olan yasa ile milletvekili yaşının 18'e düşürülmesi gençlere olan inancımızın ve güvenimizin göstergesidir" dedi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği "Asım'ın Nesli Milli Gençlik Projesi"nin açılış programı gerçekleşti. Ramada Otel konferas salonunda düzenlenen programa Ak Parti Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Muhammet Uğur Kaleli, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, Ak Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve Konya'nın merkezi ve farklı ilçelerinden çok sayıda öğrenci katıldı.

TOPLUMSAL EĞİTİMİN DESTEKÇİSİYİZ

"Asım'ın Nesli Milli Gençlik Projesi"nin genç kesim olan öğrenciler için gelecekleri açısından büyük bir önem teşkil ettiğini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bu projeyi desteklemekten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Akyürek şöyle konuştu: "Biliyorsunuz 'Medeniyetler Okulu' projesi çerçevesinde büyük bir değerler eğitimi çalışmasını Konya'da yürütüyoruz. Şu ana kadar yüzbinlerce öğrenci arkadaşımızla 'Medeniyetler Okulu' projesi ile bir araya gelme fırsatını yakalamış olduk. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime, özellikle toplumsal düzeni destekleyen eğitimlere çok önem veriyoruz. Bu noktada eğitime önemli kaynaklar veriyoruz. Bu çalışmalarımızın da bir parçasını şu anda yürüttüğümüz ' Asım'ın Nesli Milli Gençlik Projesi' oluşturuyor. Ak Parti Gençlik Kolları'yla birlikte yürüttüğümüz bir çalışmaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu projeye katılan gençler hem farklı bir sorumluluk almış oluyor hem de bilinçli gençler olmuş oluyor. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak gençliğe ve gençlerin doğru eğitilmesine yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

GENÇLER TOPLUMA ŞEKİL VERECEK

Türkiye'de ve Konya'da bulunarak, geçmişinde ilim, irfan ve medeniyet olan topraklarda olduklarını belirten ve bu topraklarda yayılan fikirler bir çok coğrafyada kendine yer bulduğunu da söyleyen Ak Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, yeni nesil gençlere inancının tam olduğunu söyledi. Çelik şu ifadeleri kullandı:"Şehrin yöneticilerinden fikir adamlarına öğrencilerinden eğitimcilerine kadar şehrimizin tüm yaşayanları olarak bizler kadim medeniyetimizi konuma ona sahip çıkma ve gençlere ulaşma sorumluluğunu paylaşmamız gerekmektedir. Büyükşehir Belediyesi'nin gayretleriyle bu projeyle özellikle şehrimize gelen taşra ilçelerimizde öğrenim gören çok sayıda üniversite öğrencilerimize ve lise öğrencilerimize ulaşmayı hedeflemekteyiz. 'Çağımızın genç Alparslan'larıyız, Mevlana'larıyız' sloganı ile yola çıkan, ' Asım'ın Nesli Milli Gençlik Projesi' nde hedefimiz gençlerimizin günümüzde karşılaştığı sorunlara çözüm olmak, yanlışlıklarla çevrilmiş günümüzde onlara dost arkadaş olmak ve onları doğru şekilde geleceğe hazırlamaktır. Son yıllarda uygulamaya konulan en önemli gençlik projelerinden olan ' Asım'ın Nesli Milli Gençlik Projesi' uzman kişiler tarafından yeni eğitim-öğretim metodlarından olan Konya kültür gezileri. Konya medeniyetinin tanıtımı ve 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması ile ilgili konferanslar ve oturumlar düzenlenecek. Mehmet Akif Ersoy 'Asım'ın Nesli' derken gençlerin geleceğe en iyi şekil verecek bireyler olduğundan bahsetmişter. Değiştirelecek olan yasa ile milletvekili yaşının 18'e düşürülmesi gençlere olan inancımızın ve güvenimizin göstergesidir."

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.