"Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Spora Yönlendirilerek Uzaklaştırabiliriz"

"Gençleri Kötü Alışkanlıklardan Spora Yönlendirilerek Uzaklaştırabiliriz"

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, gençleri kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden uzaklaştırmanın bir yolunun da onları spora yönlendirmek olduğunu belirtti.Tuna, Kuvayi Milliye Spor’un yaz futbol okulu açılış...

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, gençleri kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden uzaklaştırmanın bir yolunun da onları spora yönlendirmek olduğunu belirtti.

Tuna, Kuvayi Milliye Spor’un yaz futbol okulu açılış programına katıldı. Halkkent Mahallesi’nde, Toroslar Belediyesi tarafından tahsis edilen futbol sahasında gerçekleştirilen açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Hüsnü Doğan, belediye meclis üyeleri, Kuvayi Milliye Spor Kulübü yöneticileri, sporcular ve ailelerinin katıldığı programda bir konuşma yapan Tuna, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini söyledi. Toroslar Belediyesi olarak Çukurova Bölgesi’nde tesis anlamında birinci olduklarına dikkat çeken Başkan Tuna, gençleri kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden uzaklaştırmanın bir yolunun da onları spora yönlendirmek olduğunu belirtti.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde futbol ve basketbol başta olmak üzere çeşitli branşlarda yaz spor okulları açtıklarını hatırlatan Başkan Tuna, amatör kulüplere de destek verdiklerini kaydetti. Tuna şöyle devam etti: "Çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Bilgi çağının tüm gelişmişliklerini kullanabilen, takip edebilen, beyni bilgi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan, yüksek şahsiyetli, yüksek ahlaklı, Türk milletinin var olan değerlerini özümsemiş, o konularda asla taviz vermeyen bir yapıda bir gençlik oluşturma gayreti içerisindeyiz. Amacımız gençliğe hizmet. Boş insan her işi yapar.”

Kuvayi Milliye Spor Kulübü Başkanı Nevzat Gilik ve Kurucu Başkan Kemal Gündüz, Başkan Tuna’ya birer plaket takdim etti. Başkan Tuna daha sonra sporculara forma dağıttı, onlarla birlikte futbol oynadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.