Gençlerbirliği-Torku Konyaspor: 5-0

Gençlerbirliği-Torku Konyaspor: 5-0

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, 5 gollü Galatasaray mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği'ne de deplasmanda 5-0 yenildi.

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig’de ilk 12 haftada yediği toplam 10 golü son 2 haftada kalesinde gördü. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği evinde Konyaspor'u 5-0 yendi. İlk yarıyı etkili başlayan ev sahibi ekip Gençlerbirliği mücadelenin başlarında Torku Konyaspor kalecisi Vid Belec'i geçmekte zorlansada ilk yarıyı 44. dakikada Stancu'nun golüyle 1-0 önde kapattı.
 
Karşılaşamanın 2. yarısında da etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip 63'te Guido Koçer ve 67. dakikada Radoslav Petrovic ile farkı 3'e çıkardı. Mücadelenin 75. dakikasında Gençlerbirliği İrfan Can Kahveci ile skoru 4-0' getirdi. Mücadelede son sözü 90. dakikada Gençlerbirliği Artun'un golüyle farkı 5'e çıkardı ve mücadeleden 3 puanı 5 golle alan taraf oldu. Bu skorla Gençlerbirliği 20 puanla 7. sıraya yükseldi. Torku Konyaspor ise 16 puanla 11. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum