Gençler umudumuz

Gençler umudumuz

Sanayi gençleri, Selçuklu Kent Konseyi ve TUGVA Çalışan Gençlik Birimi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Selçuklu Kent Konseyi tarafından Anadolu Sanayi Ali Okutan Sosyal Tesisi’nde düzenlenen iftar programında sanayi çalışanları bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, TUGVA Konya Temsilcisi Rıza Büyükzeren, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve Selçuklu Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. Başkan Altay, iftar öncesinde masaları gezerek sanayide çalışan usta ve çırakların Ramazanını tebrik etti. Sözlerine Ramazan ayının  birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek başlayan Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla,"Selçuklu Kent Konseyi'nin bünyesinde faaliyet gösteren Çalışan Gençler Komisyonumuzun organize ettiği iftar programa hepiniz hoş geldiniz. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın gençlere yönelik çalışmalara büyük önem veriyor. İlçemizin dört bir köşesinde gerek Kent Konseyimiz, gerek gençlik meclisimiz, gerekse Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) gibi projelerle gençlerimize katkı sağlamak amacıyla birçok faaliyet gösteriyor. Bu manada Selçuklu Kent Konseyinin ve Bugünün Gençleri Yarın Ustaları projesinin mimarı ve destekçisi olan Sayın Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yaptığımız duaların kabul olmasını diliyor katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

ÜMMET İÇİN DUA EDİYORUZ

Sanayi çalışanı gençler ile yapılan iftarın geleneksel hale geldiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Şu anda dua zamanı ve duaların kabul olduğu bir zamandayız. Onun için tüm ümmet adına dua ediyoruz. Ramazan hayırlar ve bereket getirsin. Tüm İslam Alemine huzur getirsin. Özellikle sıkıntı çeken coğrafyadaki kardeşlerimize büyük bir huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Biz burada hep birlikte iftarımızı ediyoruz ama biliyoruz ki İslam coğrafyasında büyük acılar ve büyük sıkıntılar mevcut.  İnşallah bu acıların yaşandığı son Ramazan olur" dedi. "Gençlerimizle birlikte olmak bizim için çok büyük bir mutluluk" diyen Başkan Altay,"Bu tesis çok önemli bir görevi üstleniyor. Burada genç kardeşlerimiz bir araya geliyorlar. Hem sanayide çalışan arkadaşlarımızla bir irtibat kurma imkanımız oluyor, hem de Kent Konseyindeki arkadaşlarımız birçok organizasyon gezi ve etkinlik düzenliyorlar. İnşallah böyle tesislerin sayısı artarak devam edecektir. Ama bu tesislerin yaşaması için en önemli olan sizlerin katılımı. Bu yoğun katılım bizleri heyecanlandırıyor. Yeni işler yapmak için teşvik ediyor şevklendiriyor. İnşallah hep birlikte daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin burada bulunmanıza vesile  olan ve izin konusunda her türlü desteği sağlayan  ustalarımıza da teşekkür ediyorum. Çünkü burada hiyerarşiyi de bozmadan bu işleri yürütmek istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.