Gençler göz doldurdu

Gençler göz doldurdu

Atiker Konyaspor’un Gençlerbirliği ile iç sahada oynadığı maçta forma giyen genç oyuncular gösterdikleri performansla umut verdi.

Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği sol bek Kadir Kaan Özdemir ve stoper Emre Sofuoğlu gelecek için umut vadetti. Kadir Kaan sol bekte yaptığı müdahalelerde taraftardan alkış alırken başarılı genç oyuncu ters kademe yaparak da birçok müdahalede bulundu. Kadir 90. Dakika sahada kaldı. Genç oyuncunun bu performansı ile ilerleyen haftalarda da forma bulması bekleniyor. Konyaspor’un Fenerbahçe’den bir başka transferi Emre Sofuğlu da ilk kez  A takım ile oynama şansı buldu. Fenerbahçe’nin eski milli oyuncusu Turhan Sofuoğlu’nun oğlu olan emre stoper mevkiinde forma giyiyor. Genç oyuncu Gençlerbirliği karşısında maçın ikinci yarısında oyuna girdi Emre Sofuoğlu forma şansı bulduğu 2. 45 dakikada iyi bir izlenim verdi.

AMİR UZUN BİR ARADAN SONRA DÖNDÜ          

Atiker Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Başarılı genç oyuncu Atiker Konyaspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı özel maçta sahalara dönüş yaptı. Amir maçın ilk 45 dakikasında oyunda kaldı. Maç eksiği bulunan Genç oyuncu sezonun ikinci yarısına  tam anlamıyla hazır hale gelerek sahadaki yerini alabilecek.

EZEKİEL YİNE HAYAL KIRIKLIĞI

Atiker Konyaspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Ezekiel Gençlerbirliği ile oynanan özel maçta yine vasatı aşamadı. Konyaspor’un gol sıkıntısı yaşadığı dönemde gol yollarındaki beceriksizliği ile taraftarı üzen Imoh Ezekiel hazırlık maçında da geride kalan haftalardaki performansının üzerine bir şey koyamamış görüntüsü ile dikkat çekti.

PATRİCK DE BEĞENİ ALDI

Atiker Konyaspor’un sezon başında İsveç’ten transfer ettiği genç kaleci Patrick Carlgren Gençlerbirliği ile oynanan özel maçta ikinci yarı sahadaki yerini aldı. Genç eldiven yaptığı başarılı kurtarışlarla taraftarı beğenisi kazandı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.