Gencim Geleceğim Projesi İle Gençler Bağımlılık Konusunda Bilinçlendirilecek

Gencim Geleceğim Projesi İle Gençler Bağımlılık Konusunda Bilinçlendirilecek

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özönel, Yeşilay Cemiyeti Proje Koordinatörü Muhammed Yetkin ve beraberindeki heyet ile birlikte "Gencim Geleceğim Projesi" hakkında bilgiler vermek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özönel, Yeşilay Cemiyeti Proje Koordinatörü Muhammed Yetkin ve beraberindeki heyet ile birlikte "Gencim Geleceğim Projesi" hakkında bilgiler vermek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dа desteklenen 'Gencim Geleceğim' projesi başlıyor. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, "Projede farkındalık yaratmaya ve gençleri bağımlılık konusunda bilinçlendirmeye yönelik çalışmalara öncelik verilecektir. Bu kapsamda billboard çalışmaları, afiş ve broşürler yoluyla farkındalık yaratılmaya konferanslarla da bilinçlendirme çalışmalarına yer verilecektir. Geziler, sağlık yürüyüşleri, konferanslar yoluyla da gençlere sağlıklı ortamlar oluşturulmaya çalışılacaktır." dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Toplum adına çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Yaptığınız çalışmalar çok kıymetli. Bağımlılığın insan sağlığına verdiği zararının ötesinde maddi ve manevi zararları da var. Esas görevi gençliğe hizmet olan, dünyaca tanınmış sporcular yetiştirmek için hizmet veren, Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz eğitimde, sporda ruhen ve bedenen sağlıklı, başarılı ve mutlu hayatının her evresinde sporcu ruhuna sahip gençler yetiştirmektir. Bir asra yakındır tüm bağımlılık yapan zararlı maddelere karşı mücadele veren, Yeşilay'ın Adıyaman ilimizde yapmış olduğu hizmetlere katkı sağlamak ve birlikte eğitimler vermek için Yeşilay temsilciliğimize destek olacağız. Herkese tüm bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklarda uzak, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum. Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.