Genç Saadet İl Başkanı Arık oldu

Genç Saadet İl Başkanı Arık oldu

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Makine Mühendisi Seyit Muhammed Halit Arık getirildi.

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Makine Mühendisi Seyit Muhammed Halit Arık getirildi. Yaklaşık 2 yıldır Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sefa Taşbaşı, yapılan istişareler neticesinde görevini İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğini yürüten Seyit Arık’a devretti. Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen süreç sonrasında görevi devralan Seyit Arık,  geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalarından ötürü Sefa Taşbaşı’ya teşekkür ettiğini belirtti. Arık, önümüzdeki dönemde Konya gündemine damga vuracak, gençliğe sahip çıkacak ve ahlaki ve manevi buhranda bulunan gençlere ağabeylik yapacaklarını belirterek zor bir vazife üstlendiğini söyledi.

Açıklamalarına ülkemizin içerisinde bulunduğu zorlu durum karşısında başta ‘Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve sonrasında Yeni Bir Dünya’ idealine ulaşabilmek için kadrolar yetiştireceklerini belirterek devam eden Arık; Türkiye’nin en hayırlı hareketi olan Milli Görüş Hareketi’nin tek siyasi temsilcisi Saadet Partisi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Türkiye’nin teminatı olacağının altını çizdi.

SEYİT MUHAMMED HALİT ARIK KİMDİR ?

27 Nisan 1990 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. Selçuklu Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ayrıca İlahiyat önlisans programını da tamamlayan Arık, evli ve makine mühendisi olarak iş hayatına devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.