Genç MÜSİAD’da bayrak değişimi

Genç MÜSİAD’da bayrak değişimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Fenel Kurul sonucu Başkan Emre Babayiğit görevini Kadir Başaran'a devretti

Genç MÜSİAD Konya Şubesi'nde bayrak değişimi yaşandı. Gerçekleştirilen 12.Dönem Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Emre Babayiğit görevini Kadir Başaran'a devretti. Genel Kurul’a Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, AK Parti Milletvekili Hüsnüne Erdoğan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve MÜSİAD üyeleri ve davetliler katıldı. Yaptığı açılış konuşmasında gençliğimin en güzel yıllarının değer bulduğu, temelini kanaat, yapısını bereket oluşturan kurum olarak nitelendiren eski başkan Emre Babayiğit, “Biz MÜSİAD'ı Allah'ın rızasını kazanmak için, Allah rızasını kazandıracak faaliyetler gerçekleştirmek için kurduk. Servet bir imtihandır. Allah rızası için kazanacaksın ve kazandığınla kibirlenmeyeceksin. Ahir zaman mücadelesi iktisadi mücadeledir. Bu dünya servetinin Müslümanların elinde bulunması ve yoksulluğun zengin olması için çalışıyoruz. Dünya serveti ehil ellerde olmadığından insanlığa zulmediyor. Dünya servetinin Müslümanların eline geçmesi insanlığın kurtuluşudur. Bu İstanbul'un fethi kadar önemlidir. Çocukluğumdan ruhuma işleyen sözler üzerine bende 2009 yılında bu kutlu yürüyüşe dahil oldum, eşsiz tecrübeler edindim, kardeşten öte dostluklar kazandım'' dedi.

GENÇLERİN GÜCÜNE İNANIYORUZ

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ise konuşmasında hizmetlerinden dolayı Emre Babayiğit'e teşekkür etti. Şimşek, “MÜSİAD kendisini dünya çapında kanıtlamış bir kurumdur. Bunun en büyük sebebi çok çalışma, disiplin, dürüstlük ve kardeşlik bağıdır. Gençlerin gücüne Türkiye'nin geleceğine inancımız sonsuzdur. Gençliğin verdiği heyecana büyüklerin tecrübesi eklenildiğinde şüphesiz ki başarı kaçınılmazdır. Amacımız dünyanın yaşam şekline göre Türkiye'yi de o doğrultuda geliştirmektir. Ekonomimizin kötü gitmesine boyun bükmemeliyiz. Bu noktada en büyük sorumluluk iş adamlarına düşmektedir” ifadelerine yer verdi.

EN BÜYÜK SORUMLULUK İŞ ADAMLARINA

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk 12. Dönem Başkanı ve Yönetimine başarılar dileyerek yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını diledi. Öztürk, '' 4. Dönem MÜSİAD Başkanlığı yapmış birisi olarak yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını dilerim. 15 Temmuz süreci ve terör saldırılarının önüne birinci olarak ekonomide yükselerek geçeriz. Ülkemize bir zarar geldiği takdirde bunun sorumlusu iş adamları olur. Tüm iş adamları alanında en iyi işi yaparak ülkemize fayda sağlamalıdır'' şeklinde konuştu. Program plaket takdimi ile son buldu.

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.