GENÇ-KEP Projesi üretime yönlendiriyor

GENÇ-KEP Projesi üretime yönlendiriyor

Özel Gençlik İlkokulunda, geleneksel hale gelen proje sunumları ve ödül töreni gerçekleşti.

Özel Gençlik İlkokulunda, geleneksel hale gelen proje sunumları ve ödül töreni gerçekleşti. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk dönem sonunda gerçekleşen programda, İlkokul 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri, gruplar halinde hazırlamış oldukları projeleri sundular. Öğrenciler kazanımlarını ve projeyi yapmaktaki amaçlarını ortaya koydular. Özel Gençlik Okullarında uygulanan Kişiselleştirilmiş Eğitim Programı “GENÇ-KEP” Sorumlusu Hatice Silim, projelerin yapım aşamaları hakkında bilgi verdi. Silim: "Fen, Sağlık, Ulaşım, Trafik, Tarih alanlarında ve Toplumsal Sorunları ele alan projeleri gerçekleştirdi öğrencilerimiz. Alan ve proje seçiminde özgür bırakıyoruz. Gruplar halinde geliştirilen projeler hakkında destek bilgilendirmelerini yapıyoruz ve projenin ilerleyişini planlıyoruz" dedi. Projelerden bazılarının isimleri ise şöyle: "Fermuarlı Eldiven

Yaya Geçidi, Kolay Cam Silme, Ekmek Teknesi, Tarih Gemisi, Sağlıklı Islak Mendiller, Işıklı Büyüteçli Saatler,Kasksız Çalışmayan Motosiklet, Yolcu Bilgisi Veren Otobüs, Demir Eldiven Basit Çiçek Sulama Alarmı, Sineklik Takılı Araba Camı"

Projelerini sunan gruplar, katılımcılara projeleri hakkında bilgi verdiler. Renkli ve neşeli dakikaların yaşandığı programa katılan misafirler, bu etkinliğin faydasını ve uygulanabilirliği üzerine minik öğrencilerimizle projeleri üzerine bilgi alış-verişi yaptılar. Programa katılan veliler, bu tür etkinliklerin çocuklarımızın üzerindeki etkisinin çok olumlu olduğunu ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Ödül töreni öncesi konuşma yapan Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, emeği geçen ve gayret gösteren herkese teşekkür ederek, etkinliğe katılan ve başarı gösteren öğrencilere ödüllerini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.