Genç aday adayı Sarıkulak’ı ziyaret etti

Genç aday adayı Sarıkulak’ı ziyaret etti

Konya’nın en genç milletvekili adaylarından Ali Cahit Tekin, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak’ı ziyaret etti.

AK Parti’den 27.Dönem Konya Milletvekili Aday Adaylığı için başvuran Ali Cahit Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, “1998 Konya, Meram doğumluyum. İlk-orta-lise eğitimlerimi Özel Lale Eğitim kurumlarında tamamladım. Lise döneminde okulumuzda hazırladığımız Comenius projesiyle İtalya, Çek Cumhuriyeti Bulgaristan ve Fransa ile birlikte İngiltere’de 'Body Language' projesini gerçekleştirmiş olup kültürümüzü çeşitli Avrupa ülkelerine tanıttık bunun yanında ailem ile çeşitli ülkelere seyahat gerçekleştirip kültürel anlamda kendimi geliştirdim. Hem gezilerim olsun hem de okulumda gördüğüm İngilizce eğitimlerimle İngilizce seviyemi iyi bir düzeye yükselttim. Aynı zamanda Arapça dilinde gördüğüm eğitimlerle Arapça temelimi oluşturup ikinci bir yabancı dil çalışmalarına devam etmekteyim” dedi.

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “2016 yılında Selçuk üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne başladığım ilk yıl hazırlık eğitimini tamamladıktan sonra ki yaz döneminde İstanbul Tanrıöver Mühendislik şirketinde staj çalışmalarıma başladım. Şu anda 1. sınıfta öğrenim hayatıma devam etmekteyim.Meram Belediyesi Gençlik Meclisi’nde çeşitli komitelerde görev aldım. 2017 Aralık ayında Ahmet Murat Koru başkanlığında ki AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Cumhurbaşkanımızın gençliğe son derece önem verdiği bu dönemde memleketin gençliği için, Konyamın gençliği için Allah'ın izniyle yapılabilecek bütün proje ve hedefleri amaç edinerek dava yoluma milletvekilliği ile devam etmek istiyorum.”

İDRİS BAKAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.