Gebze'ye 9 Milyon Dolarlık Tesisin Temelleri Atıldı

Gebze'ye 9 Milyon Dolarlık Tesisin Temelleri Atıldı

Tarımsal makine üretiminde dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan AGCO'nun Gebze’de, Yedek Parça Deposu, Eğitim Merkezi ve yönetim merkezi olarak kullanacağı tesisinin temelleri atıldı. Tesisin 9 milyon dolara mal olacağı belirtilirken,...

Tarımsal makine üretiminde dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan AGCO'nun Gebze’de, Yedek Parça Deposu, Eğitim Merkezi ve yönetim merkezi olarak kullanacağı tesisinin temelleri atıldı. Tesisin 9 milyon dolara mal olacağı belirtilirken, 2015 yılı Mayıs ayında tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

Temel atma töreninde AGCO Türkiye Ülke Müdürü İbrahim Aksoy, Tesisin Türkiye'de büyüme planlarına hizmet etmek maksadı ile yapıldığını yedek parça, satış sonrası hizmetler ve yönetim merkezi olarak kullanılacağını belirtti.

Aksoy AGCO'nun, Türkiye'de yaptığı bu yatırımın sadece genel müdürlük ve merkez ofis hizmetleri veren bir yer olmayacağını kaydederek, "Satış sonrası ve yedek parça ana dağıtım merkezi olacak. Türkiye dışında, Orta Doğu ve Kuzey Batı Afrika’ya da hizmet verecek. 27.700 metrekarelik toplam alanda Yedek Parça Deposu, Eğitim Merkezi ve Ofis binamızın bir arada olacağı komple bir tesis olacak. Bunun 11.118 metrekaresi kapalı alan olacak."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.