Gazze’deki Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Gazze’deki Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Kayseri’de Gönüllü Kültür Teşekkülleri öncülüğünde Gazze'de İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hunat Camii'nde cuma namazı sonrasında kalabalık bir vatandaş topluluğu, Filistin’de...

Kayseri’de Gönüllü Kültür Teşekkülleri öncülüğünde Gazze'de İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Hunat Camii'nde cuma namazı sonrasında kalabalık bir vatandaş topluluğu, Filistin’de İsrail'in saldırıları sonucu şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı. Namazın kılınmasının ardından Emekli Müftü Mehmet Göktaş dua etti. Göktaş, duasında, "İsrail'in kahrolmasına bizleri katkıdar eyle, dualarımız, beddualarımız nereye varacaksa vardır Ya Rabbi. Müslümanların dertleri ile dertlenmeyi nasip eyle.” dedi.

Duanın ardından tekbir getiren grup, ‘Kahrolsun İsrail', 'Hamasa selam direnişe devam' sloganları attı. Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri adına konuşan Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, saldırılar sonucu bin 500 Filistinlinin şehit olduğunu, 10 bin Gazzelinin yaralandığını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.