Gazyağcı Konya'daki 2. şubesini açtı

Gazyağcı Konya'daki 2. şubesini açtı

Gazyağcı Furun Kebapçısı, geçtiğimiz aylarda İstanbul Ataşehir’de açmış olduğu ikinci şubesinin ardından Türkiye genelindeki üçüncü, Konya'da ise ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi

Konya'daki ilk şubesini Meram'da açan Gazyağcı Furun Kebapçısı, 3. şubesini ise Büsan Organize Sanayi bölgesinde açtı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan tören kurdelenin kesilmesi ve yemek ikramı ile devam etti. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış törenine Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, Çiçek Turizm Genel Müdürü Okay Tınkır ve çok sayıda davetli katıldı.

FURUN KEBABINI MARKA YAPACAĞIZ

Konya'nın geleneksel yemeklerinden birisi olan Furun Kebabının İstanbul'da da oldukça büyük bir ilgi gördüğünü belirten 5. Kuşak Gazyağcı Ustası Hüseyin Çınalı, “Yeni bir şube açmanın heyecanını yaşıyoruz. Gazyağcı'yı bugünlere miras bırakan ustalarımıza minnet duyuyorum. Allah'ın izni ile hep beraber Gazyağcıyı Konyamızın gururu, tarihimizin de günümüzdeki mirası olarak tüm Türkiye'de bilinen bir marka haline getireceğiz. Bu doğrultuda Furun Kebabını bir marka haline getirip, Konyamızı tüm Türkiye'de gururla temsil etmenin hedefindeyiz” sözlerini kullandı.

KONYA FURUN KEBABI İLE TANINMALI

Konya Etliekmek ile biliniyor ama Furun Kebapı ile de bilinmeli diyen Ali Osman Karamercan, “1974 yılında Konya'da lokantacılığa başladığımızda 30-35 tane lokanta vardı. Bunların içerisinde Gazyağcı ön plandaydı. Bugün üçüncü şubesini açan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Meram, Karatay ve İstanbul'da şube açan Hüseyin kardeşimin en yakın zamanda Selçuklu'da da bir şube açmasını bekliyoruz. Bizler işveren olarak istihdama katkı sağlamak istiyoruz. Konya'da 55 bin esnaf üyemiz var. Konya olarak istihdam etme konusunda Türkiye birincisiyiz. Konya her konuda gelişiyor ve gelişmeye de devam edecek. Bu doğrultuda yeni bir şube açarak istihdama katkıda bulunan Hüseyin Çınalı'ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SALİH ACIBADEM/HASAN ÖZÜTEMİZgazyagci2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.