Gazoz maçı!

Gazoz maçı!

Lig’de olduğu gibi bu sezon kupada da başarılı bir dönem geçiren ve yarı finale kalan Torku Konyaspor, Konya’da oynanan ve 3-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın rövanşına çıkacak

Torku Konyaspor bugün Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. İstanbul Kadıköy Fenerbahçe stadında oynanacak maç saat 19.15'de başlayacak. Karşılaşmada Adana bölgesinden Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Baran Erarslan yaparken, maçın dördüncü hakemi Arda Kardeşler.

Spor Toto Süperi ligde sezonu 3. sırada bitirmeyi amaçlayan ve hedefe iyice yaklaşan Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar akşam da İstanbul’a uçarak dinlenmeye çekildiler.

Lig’de olduğu gibi bu sezon kupada da başarılı bir dönem geçiren ve yarı finale kalan Torku Konyaspor, Konya’da oynanan ve 3-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın rövanşına galibiyet içini çıkacak. Takımda Sissoko dışında eksik yok. Tedavisi nedeniyle haftanın ilk antrenmanına çıkmayan Vukoviç büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alacak. Ligde hafta sonunda oynayacakları 32. hafta maçlarını düşünerek Konyaspor ve Fenerbahçe’nin bugünkü maça rotasyonlu kadrolarla çıkması beklenmekte. Buna göre, Torku Konyaspor teknik adamlarının Kibong, H. İbrahim, Abdülkerim, Douglas, Selim Ay, Volkan, Meha, Bajiç, Amir Hadziahmetoviç gibi futbolculara ilk 11’de görev vermesi beklenmekte.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK),  bugün  saat 19:15'de başlayacak Fenerbahçe-Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında H.Umut Meler'in düdük çalacağını açıkladı. Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Baran Erarslan yaparken, maçın dördüncü hakemi Arda Kardeşler yapacak. Torku Konyaspor, Adana bölgesi hakemi Halil Umut Meler ile bu sezon ikinci maçına çıkacak. Meler, ligin 25. haftasında deplasmanda oynanan ve Kartalların 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçında da görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.