Gaziantep'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Gaziantep'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Gaziantep'te TIR ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Başpınar istikametinden şehir merkezine gelen İsmet B. (30) kontrolündeki 27 HH 961 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi...

Gaziantep'te TIR ile otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Başpınar istikametinden şehir merkezine gelen İsmet B. (30) kontrolündeki 27 HH 961 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile karşı yönden giden 31 AS 561 plakalı araca çarptı. Refüjleri geçerek karşı şeritte ilerleyen otomobile çarpan TIR, önünde sürüklediği aracı şarampole yuvarladı. Çarpmanın etkisi ile takla atan araç içerisinde 4 kişi sıkıştı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla şehir merkezindeki hastanelere sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre, otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, TIR sürücüsü gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.