Gaziantep’te patlama: 3 şehit

Gaziantep’te patlama: 3 şehit

Gaziantep'te polisin operasyon yaptığı hücre evinde, 'canlı bomba' terörist kendini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu 8 kişi de yaralandı.

Olay, saat 12.45 sıralarında 500 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri ekipleri tarafından takip edilen ve hangi terör örgütüne ait olduğu henüz açıklanmayan hücre evine operasyon düzenlendi. Evin çevresi kuşatılırken, yakalanacağını anlayan teröristlerden bir ‘canlı bomba’ kendini patlattı.

Patlamayla birlikte ortalık savaş alanına dönerken çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

3 POLİS ŞEHİT; 8 YARALI

Gaziantep’te polisin IŞİD’in hücre evine düzenlediği operasyonda, ‘canlı bomba’ teröristin kendisini patlatması sonucu 3 polisin şehit olduğu, 4’ü Suriyeli 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Aralarında polislerin de bulunduğu yaralıların tedavileri devam ediyor.

IŞİD teröristlerinin hücre evi olarak kullandığı stüdyo dairede meydana geldi. Gaziantep Valiliği 3 polisin şehit olduğunu, 4’ü Suriyeli 8 kişinin yaralandığını açıkladı.

 

 

VALİ’DEN AÇIKLAMA:  ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE SALDIRICAKLARDI

Olay yerine gelerek inceleme yapan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Alevi Kültür Derneğine yönelik “canlı bomba” saldırısı yapılacağı dair ihbar aldıklarını ve bu yönde çalışmalar sonucunda IŞİD’in hücre evine baskın düzenlendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.