Gaziantep'te Emniyete girmeye çalışan saldırganın babası konuştu

Gaziantep'te Emniyete girmeye çalışan saldırganın babası konuştu

Gaziantep'te elinde silahla emniyete girmek isterken çatışmada öldürülen saldırgan Müslüm K.'nin babası konuştu. Terör ve istihbarat birimleri ise etkisiz hale getirilen saldırganın çevresi ve irtibatlı olduğu kişileri mercek altına aldı ve terör örgütler

Gaziantep'te dün elinde silahla emniyete girmeye çalışan ve çatışmada öldürülen saldırgan Müslüm K.'nin (22) cenazesi olayın ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı. Otopsi işlemleri süren Müslüm K.'nin cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek.

'TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ? NEDEN YAPTI ANLAMIYORUM'

İHA'nın haberine göre saldırganın cenazesini almaya Adli Tıp Kurumu'na gelen baba M.K. "Oğlumun psikolojik sorunları vardı. Gaziantep'te de farklı illerde de tedavi görmüştü. Ben oğlumun terör örgütleri ile bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir şeyi neden yaptı anlamıyorum" diye konuştu. Öte yandan, şahsın 10 kardeşinin bulunduğu ve 5 yıllık evli olduğu öğrenildi.

Müslüm K.'nin babası ile birlikte Adli Tıp Kurumu'na gelen annesi ve eşi gözyaşı döktü.

TERÖR ŞÜPHESİ...

Emniyete saldırı girişiminin terör bağlantısı ile ilgili soruşturma sürüyor. DHA'nın dün akşam geçtiği haberde saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiasına yer verilmişti. Haberde saldırganın özellikle terör örgütleri tarafından kullanılmış olabileceği şüphesinin değerlendirildiği belirtilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.