Gaziantepspor Hocası Buruk: İnancımızı Kaybetmedik

Gaziantepspor Hocası Buruk: İnancımızı Kaybetmedik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıyı 2-0 geride kapatmalarına rağmen inançlarını kaybetmediklerini belirterek, “2-2'yi yakalamak, puan kazanmak önemli. Her iki takımı da tebrik ediyorum.” dedi. İlk yarı oyunu çözme anlamında...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıyı 2-0 geride kapatmalarına rağmen inançlarını kaybetmediklerini belirterek, “2-2'yi yakalamak, puan kazanmak önemli. Her iki takımı da tebrik ediyorum.” dedi.

İlk yarı oyunu çözme anlamında futbolcularının çok fazla sorumluluk almadığını dile getiren Okan Buruk, 2-0 ile soyunma odasına girmenin kendileri için üzücü bir durum olduğunu ifade etti. İki devreli maç olduğunu kaydeden Buruk, “Oyuncularımızın bir anlık dikkatsizliğinden duran toptan bir gol yedik. Oyun çözme anlamında oyuncuların ilk yarı çok fazla sorumluluk almadı. Rakip kaleye çok fazla tehlikeli atak yapamadık. 2-0 ile soyunma odasına girmek bizim için üzücüydü. 2-0 ile soyunma odasına girdik ama inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Devre arasında bu maçı kazanacağımızı söyledim. Oyuncularım da çok iyi cevap verdi buna. İyi bir takımız. Oyuncularıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2-2'yi yakalamak, puan kazanmak önemli. Her iki takımı da tebrik ediyorum.” açıklamalarına yer verdi.

Geri dönüşler iyi bir şey ama her zaman da iyi bir şey değil diyen Buruk, “Biz çok yeni bir takımız, sezonun başı, zaman zaman aksaklıklar oluyor. Sonradan katılan oyuncularımız oldu, yavaş yavaş bir takım olma yolunda ilerliyoruz. 18 tane yeni oyuncu transfer ettik, sıfırdan bir takım kurduk. Bunun zorlukları var ama önemli olan geriye düştüğünüzde maçı yakalamak. Takımım 2 haftadır bunu başarıyor.” diye konuştu.

İkinci yarı oyuna girerek attığı bir golle de başarılı bir performans sergileyen Oğulcan'a da övgüler söyleyen Buruk, “Mümkün olduğunca ona şans vermeye çalışıyoruz. Şuanda 18 yaşında, bu takımın önemli bir parçalarından olacaktır. Çalışmaya devam etmek zorunda, onun yaşında formayı yakalayan birinin artık bırakmaması lazım. Türk futbolu için Oğulcan inşallah daha fazla çalışarak, üstüne koyarak devam eder." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.