Gaziantep’e kilitlendik

Gaziantep’e kilitlendik

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da geri yasıy sürerken, yeşil-beyazlı ekipte gözler galibiyetten başka bir şey görmüyor

Torku Konyaspor, yönetici, teknik adamı ve futbolcusuyla Gaziantep maçına kilitlendi. Tek hedef: 3 puan. Spor Toto Süper ligin 10. haftasında Gaziantepspor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerde yaptığı ve 2 saat 20 dakika süren antrenmana Milli takımlarda bulunan futbolcular dışında tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, Mehmet Güven ve Ciprian Marica katılmadı. Milli takımlardan dün dönen futbolcular bugünkü antrenmanda hazır bulunacaklar.

Pazar günü, Gaziantepspor’u yenerek 3. galibiyetini almayı ve puanını 12’ye çıkartmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti. futbolcuların, hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda istekli ve neşeli olması yönetici ve teknik adamların yüzünü güldürdü.

Torku Konyaspor ile Gaziantepspor arasında Pazar günü oynanacak maçın hazırlıkları bugün ve yarın basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılacak taktik antrenmanlarla tamamlanacak. Karşılaşmanın biletleri de Torku Arena Stat gişeleri, Kule site AVM içerisinde bulunan stant, N'Kolay ve aktif noktalar ile www.passo.com.tr adresinden 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.